Országértékelő: kétezernél is több hozzászólás érkezett
2011. február 6., 12:26
Néhány nap alatt kétezernél is több hozzászólás érkezett Orbán Viktor Facebookon közzétett videoüzenetéhez, amelyben arra kéri a közösségi oldal használóit, hogy írják le, miről szeretnének hallani a február 7-i országértékelő beszédében. Az alábbiakban ezekből a hozzászólásokból válogatott a Magyar Nemzet Online.

Az elszámoltatás kapcsán felmerül az is, hogy "nincs értelme neveket sorolni, mert egy nap kevés lenne hozzá". Olvashatunk a "sok vörös bűnözőről", "az ország vért szívó, a tisztességes munkát nehezítő korrupt sleppről, egy meglátás szerint azért, mert ha megvan, hogy "mennyit loptak az MSZP-s politikusok", akkor Orbán további nyolc évig miniszterelnök lehet. Idekapcsolódnak azok is, akik lusztrációs törvényről szeretnének hallani: "még mindig nem lenne késő" (...) "az összes régi káder eltűnne a közéletből". Ellenvélemény is van természetesen: "Helyesnek tartom, hogy a Miniszterelnök úr elsődlegesen az ország gazdasági jelenére, jövőjére a nemzet egységességére, valamint az EU elnökségre összpontosít, s nem különböző megtorlásokra, büntetésekre - azoknak is eljön az idejük."

A teljes cikk az MNO-n olvasható.

(mno.hu)