Nyílt nap a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban
2011. március 7., 14:10
Nyílt napot tart jövő szombaton a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM): a felsőoktatásban tanuló vagy frissdiplomás érdeklődők betekinthetnek "a kormányzás kulisszái mögé".

A kormányzati kommunikációs államtitkárságnak hétfőn eljuttatott közleményében az áll: a március 19-i Regeneráció című program - amelyet most először rendeznek meg, hagyományteremtő szándékkal - a tavaly őszi kormányzati karrierexpó folytatása.

"A minisztérium ismeretterjesztő céllal nyitja meg kapuit a felsőoktatásban tanuló vagy frissdiplomás látogatók előtt, bepillantást engedve a kormányzás kulisszái mögé az államtitkári szobáktól egészen a legfontosabb tárgyalások helyszínéig" - írták.

Az érdeklődőket Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter, Nagy Anna kormányszóvivő és a KIM államtitkárai, valamint a tárca fiatal munkatársai látják majd vendégül. A fiatalok interaktív előadásokat hallgathatnak meg a közigazgatás megújításáról, valamint a tárca más kiemelt projektjeiről, a "Közig Kvíz" keretében pedig kideríthetik, mennyit tudnak a közigazgatásról, vagy akár kormányszóvivőként is kipróbálhatják magukat.

A közigazgatási nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet március 17-ig lehet megtenni a nyiltnap@kim.gov.hu e-mail címen. További információk a facebook.com/regeneracio oldalon találhatók.

(MTI-fidesz.hu)