"Új kihívásoknak kell megfelelnünk" + videó
2011. július 30., 11:42

Az Orbán-kormánynak most új közegben kell megtalálni azokat a kitörési pontokat, amelyek megfelelnek az új kihívásoknak, miközben megpróbálják a megörökölt problémákra is megtalálni a megoldást – jelentette ki Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a HírTV Péntek8 című műsorában.

Nehéz szembesülni azzal, hogy egy letűnőben lévő világ lovagjai azok, akik csúfosan elbuktak a tavalyi választásokon, úgy, hogy az elmúlt nyolc évben nem adtak megoldási lehetőségeket – jelentette ki Kovács Zoltán. Hozzátette: az Orbán-kormánynak most új közegben kell megtalálni azokat a kitörési pontokat, amelyek megfelelnek az új kihívásoknak, miközben megpróbálják a megörökölt problémákra is megtalálni a megoldást.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár úgy fogalmazott, megváltozott a globális világ erőegyensúlya, ezekkel a változásokkal hazánknak is szembesülnie kell.

Példát mutattunk, hogy melyek azok az alternatívák, melyek segítségével új utakat lehet keresni – jegyezte meg a kormány gazdaságpolitikájának elmúlt egy évéről szólva. Kovács Zoltán hangsúlyozta: elkezdték azt az új gazdaságpolitikát, amely a lakosságnál és a kis- és középvállalkozóknál körülbelül 300 millió forintot hagyott.

(hirtv.hu-fidesz.hu)