FIDESZ.HU > Vélemények > Publicisztika Nyomtatás
Ablak bezárása
Utcára vitt MSZP

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. De mit csináljunk az olyan hazug emberekkel, akiknek hiába mutatunk rá hazugságaira, újra és újra elismétlik, függetlenül attól, hogy mindenki előtt nyilvánvaló: gyűlölik az igazmondást?

Létrehozva: 2011. szeptember 3., 11:34

Az MSZP valahogy így jár az utcai politizálással. Amikor ők vannak hatalmon, maga a megtestesült antidemokratikus szélsőség, ha pár járókelő a nyílt utcán összehajol és bírálni merészeli a kormányt. Ha ellenben - mint most - ellenzékben vannak, hirtelen felpezsdülnek, állandóan az utcán tanyáznak, és erre biztatnak boldog-boldogtalant - csak minél dühösebben szidja a jobbközép kabinetet.

Ezt teszi az MSZP, amikor a szakszervezeti demonstrációkon való részvételre buzdít. Az egész libikókaszerűen vissza-visszatérő pálfordulás olyan nevetségesen unalmas, hogy szinte röstelljük szóvá tenni. Mert a szocialisták utólag már egyáltalán nem hajlandók emlékezni, hogy ők bármikor is tűzzel-vassal, de legfőképp gumibottal és gumilövedékkel üldöztek mindennemű utcai politizálást.

A teljes publicisztikát a Magyar Nemzet szombati számában olvashatja.