Újra Farkas Sándort választották a Fidesz Csongrád megyei elnökévé
2011. szeptember 15., 07:49

Ismét Farkas Sándort országgyűlési képviselőt választották a Fidesz Csongrád megyei elnökévé. A szentesi képviselő a szerda esti tisztújító választmányi ülés után az MTI-nek elmondta: a fideszes politikusok legfontosabb feladata ma, hogy megértessék az emberekkel, hogy azok az intézkedések, melyek megváltoztatják közös életünket és jelentős mértékben gondolkodásunkat, a javukat szolgálják.

Informálni kell a választókat arról, milyen szándékkal, milyen céllal hoztak meg egy-egy kormánydöntést, és ezek hogyan szolgálják majd a jövőnket. Ehhez a feladathoz az országgyűlési képviselők munkája még nagyon kevés, ezért fontos, hogy megfelelő módon tájékoztassák politikustársaikat, kollégáikat, barátaikat - hangsúlyozta Farkas Sándor.

A régi-új elnök - aki egyedüli jelölt volt a posztra - közölte: szeretné megőrizni a Fidesz Csongrád megyei politikájában az elmúlt évek során kialakult konszenzust, amely nyugodttá és kiegyensúlyozottá tette a munkát.

Farkas Sándor tevékenységét hat területi alapon megválasztott alelnök - Lázár János, Nógrádi Zoltánt, Mágori Józsefné, Bodó Imre, Vincze László és Kalmár Ferenc - segíti majd. Csongrád megyéből a Fidesz országos választmányába Havasi Katalint, a párt hódmezővásárhelyi elnökét és Bodó Imrét delegálták.

(MTI-fidesz.hu)