"A soproni emberekért dolgozunk"
2011. október 6., 10:54

Időközi önkormányzati választást tartanak Sopron 8. sz. választókerületében. A Fidesz-KDNP jelöltje Pongráczné Várnai Mária.

A Fidesz-KDNP-s országvezetés Magyarország megújításán dolgozik. A soproni Fidesz-KDNP-s vezetésű önkormányzat pedig Sopron folyamatos fejlesztésén, élhetőbbé tételén, a jobb és hatékonyabb működtetésen. Ez az út nehéz és kemény munkával jár. Ehhez a munkához kaptuk a soproniak felhatalmazását, amit tisztességgel és becsülettel teljesítünk, minden nehézség ellenére – mondta dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere a Kurucdombon tartott sajtótájékoztatón.

Hozzátette: A Kurucdomb, Várkerület, Ikvahíd, Fövényverem városrész folyamatosan és sokat fejlődött, szépült, és további fejlesztések várhatók. A megkezdett munkában olyan tapasztalt és helyismerettel rendelkező emberre van szükség, mint Pongráczné Várnai Mária, a Fidesz-KDNP jelöltje. Tapasztalata, tudása és évtizedes helyismerete szerint is aktív és választói érdekeit messzemenően érvényesítő tagja lehet a testületnek, a városrészben eddig elvégzett sikeres munka folytatója – hangsúlyozta. Hozzátette: „a Fidesz-KDNP városvezetés őt támogatja. Mi nem politikai erők, pártok ellen dolgozunk, hanem az emberek, a soproniak érdekében”.

Pongráczné Várnai Mária elmondta: „az emberek segítő szándékú véleménye, javaslatai alapján részint mindennapi gondjaik, a még megoldandó problémák megoldásáért fogok dolgozni, úgy, ahogyan eddig is, hosszú évek óta ezt tettük a választókerületemben” A képviselőjelölt úgy fogalmazott, minden lehetséges eszközt fel fog használni a további, szükséges fejlesztések sikere érdekében.

(fidesz.sopron.hu)