ajánlott oldalak

Debrecenben folytatódik országjáró körút

Létrehozva: 2012. február 3., 15:15
nyomtat küld

Debrecenben  folytatódik  az  a programsorozat, melynek keretében a Nemzeti Erőforrás  Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárságának munkatársai a köznevelési   törvényt   ismertetik  meg  a  pedagógusokkal  és  a  szakmai közvéleménnyel.  A  „Megújul  a tanügy. Az új nemzeti köznevelési rendszer” címet  viselő  rendezvényen  február  3-án  13.30-tól  a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat   Árpád-termében   beszél   a   változásokról  Hoffmann  Rózsa oktatásért felelős államtitkár.

Szeptember  15-e  óta  huszonnégy  helyszínen  –  Miskolcon, Szombathelyen, Gödöllőn,      Dunaújvárosban,     Kecskeméten,     Kaposváron,     Gyulán, Szigetszentmiklóson,   Sopronban,  Veszprémben  és  Nagykanizsán,  Pécsett, Győrben, Szolnokon, Nyíregyházán, Neszmélyben, Egerben, a főváros IX., XI., XIX.  és  XXI.  kerületében,  Balassagyarmaton, Budakeszin és Szekszárdon – több   mint   tizenkétezer   pedagógussal   találkoztak  az  államtitkárság munkatársai.

A  programok  jó  alkalmat  teremtenek  arra,  hogy  a  szakemberek választ kapjanak az új köznevelési rendszerrel kapcsolatos kérdéseikre. Legtöbben a tanügyigazgatás,  a  pedagógus életpálya-modell, a finanszírozás, a szakmai ellenőrző  rendszer,  az új szemléletű munkarend iránt érdeklődtek. Szintén sokakat  foglalkoztatott  a  falusi  iskolák,  a  szakiskolák, a művészeti, alapítványi és a két tannyelvű intézmények sorsa.

A   résztvevők   támogatták   a   törvény   tervezetét,  annak  irányát  és értékrendjét.

(Nemzeti Erőforrás Minisztérium - Oktatásért Felelős Államtitkárság)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ