K. László
2012. március 24., 10:31

Szentmihályi Szabó Péter: Azért a műsorújságból tájékozódom, és jelenthetem, a balliberális alaphang a régi, kiegészülve a silány, szórakoztatásra szánt programokkal, amelyek egyébként reménytelenül versenyeznek a nagy kereskedelmi tévék még silányabb népszórakoztatásával. Miközben ezt írom, K. László pénzügyi uniós szakértőként nyilatkozik, védi a védhetetlent, az Európai Unió tökéletesen antidemokratikus felépítését és választási rendszerét, de hát ez érthető, K. László normális esetben sohasem lehetett volna európai biztos, akár most Andor László. Szegény embert meglepte, hogy nem kapott pályázatára jelölést az MSZP vezető pozícióinak egyikére sem, és nem érti, miért nem támogatták. Nem merném mondani, hogy hiányozni fog, bár szerintem nem fogja feladni, talán még műsorvezető is lehet az ATV-ben, esetleg a Klubrádióban, mint Kuncze Gábor, de végső esetben belép a Demokratikus Koalícióba, ott szükség lehet ilyen régi, jó káderekre. K. László „meggyőződéssel hiszi”, hogy a szociáldemokrata politika jobb, mint a mostani, önérzete apró sebet kapott, de kiheveri.

(Magyar Hírlap, 2012. március 24.)