Csepel: Kevesebb pénzből több munkát végeznek
2012. március 29., 14:38
A 2010 őszi választások után jelentős változások történtek Csepelen. Az önkormányzat új vezetése megszüntette a korrupció-gyanús szerződéseket, és feljelentéseket tett minden olyan esetben, ahol lehetségesnek találta a bűncselekmények bebizonyítását, de azonnal hozzákezdett egy jól működő, hatékony önkormányzati működés megteremtéséhez is.

Ma a csepeli önkormányzat több mint kétmilliárd forinttal kevesebből működik 2010 őszéhez képest, mégis magasabb színvonalon tudja ugyanazt a munkát elvégezni, mint korábban. Ez igaz az önkormányzat vagyonkezelő cégére is, ahol korábban volt olyan MSZP-s vállalkozói kör, akik több mint 800 millió forint értékben kaptak különböző megbízásokat, de az egyik SZDSZ-es politikusnak is "lecsusszantak" 220 millió forint értékben különböző megbízások. Jól mutatja az előbb leírt folyamatot a Csepeli Vagyonkezelő mai munkája is, melynek vezérigazgatójával a Csepel.hu oldalon jelent meg interjú.

A Csepeli Vagyonkezelő igazgatójával készült interjú itt olvasható.

(csepel.hu-fidesz.hu)