Lázár Jánost jelölték választókerületi elnöknek
2012. április 19., 08:26
Hódmezővásárhely-Makó választókerületének tanácsa egyhangú szavazással Lázár János országgyűlési képviselőt jelölte választókerületi elnöknek - olvasható a Fidesz-frakció szerdai közleményében.

Mint írják, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség az elmúlt hetekben megkezdte a választókerületi tanácskozásokat, amelyek eredményeként a 106 választókerületi tanács javaslatot tesz az adott választókerület elnökének személyére. A Hódmezővásárhely-Makó választókerületben (Csongrád 04. számú választókerület) a szerdán napon zajló tanácskozást Kerényi János regionális igazgató vezette, az ülésen jelen volt Mágori Józsefné, Makó és térségének országgyűlési képviselője, valamint Lázár János, Hódmezővásárhely és térségének országgyűlési képviselője.

Az ülésen a választókerületi tanács egyhangú szavazással Lázár János országgyűlési képviselőt jelölte a Hódmezővásárhely-Makó választókerület elnökének. A tanács javaslata alapján a választókerületi elnököt a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke nevezi ki - zárul a közlemény.

(MTI-fidesz.hu)