Cegléden edz a Női Vízilabda Válogatott
2012. június 5., 10:56
A Magyar Női Vízilabda Válogatott a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tart edzést a felkészülési program keretein belül június 4-9-ig. Ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót a strand melletti Aquarell Hotelben június 4-én, hétfőn délelőtt 10 órakor.

Az egy hétig Cegléden edzőtáborozó Magyar Női Vízilabda Válogatott hétfőn kezdte meg a felkészülést a Ceglédi Termál fürdőben. Az ebből kifolyólag tartott sajtótájékoztatón jelen volt Földi László, Cegléd polgármestere, Dr. Beck György társelnök és a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Gulyás Zoltán szakmai igazgató.

Földi László, Cegléd Város polgármestere elmondta: Cegléden a vízilabda meghatározó sportág, aminek jó talaja van itt - a válogatott pedig ceglédi vonatkozást is kap, hiszen Czigány Dóra személyében egy ceglédi játékos is tagja az olimpiai keretnek. Nagyon örül, hogy a Cegléd város adhat otthont az olimpiára történő felkészülés során a vízilabdás hölgyeknek.

(fidesz.hu)