A hódmezővásárhelyi Jobbik összeomlott
2012. szeptember 7., 17:10
Nagy-György Anna önkormányzati képviselő mai lemondásával immár hivatalossá vált: a Jobbik-Magyarországért Mozgalom Hódmezővásárhelyi Szervezete végleg összeomlott.

A helyi és az országos sajtó napok óta arról szól, hogy a hódmezővásárhelyi Jobbik szervezete erős és feloldhatatlan belső konfliktusoktól terhelt, ami odáig vezetett, hogy a szervezet teljes helyi elnöksége is lemondott. Az események egyértelműen alátámasztják és igazolják, amit a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezetének képviselői már hosszú ideje mondanak: a Jobbik helyi tagjai és képviselői nem rendelkeznek semmiféle valós koncepcióval, vagy konkrét elképzeléssel arról, hogyan is szolgálhatnák a várost, a párt "politikája" nem más, mint színjáték, komolytalan, felelőtlen, tartalom nélküli szereplésvágy.

Amennyiben a Jobbik tagjai még egymással sem képesek együttműködni, milyen alapon várják a hódmezővásárhelyi polgárok támogatását? Tegnap megkezdődött a város szeptemberi ülésszaka, a testület előtt komoly munka áll, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete arra kéri a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetését, hogy minél hamarabb rendezzék soraikat. A hódmezővásárhelyiek képviselőiktől azt várják, hogy dolgozzanak, ne saját belső hatalmi harcaikkal legyenek elfoglalva.   Dr. Havasi Katalin elnök Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete

Kiadó: FIDESZ

(OS-fidesz.hu)