Marketingstratéga késésben
2012. szeptember 28., 09:54

Pilhál György: Elsőre nem is érti az ember, mitől akkora hír, hogy Braun Róbert marketing-tótumfaktum a minap belépettaz MSZP óbudai gyülekezetébe. Változtat-e bármit a pártok erőviszonyain, ha Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnökök jobbkeze,,jegybankelnöki tanácsadó, pártemberként is kinyilvánítja baloldali vonzalmát? Aligha, ellenben a jegybanktörvény idevágó szakasza szerint a párttagság kimerítheti az összeférhetetlenség gyanúját. (...) Az viszont végképp nem meglepetés, hogy Braun a párttagságáról kiszivárgott hírek megjelenése nyomán - fél évvel a pártbelépés után - tegnap azonnali hatállyal felmondott a jegybanknál. „A Magyar Nemzeti Bank és Simor András jegybankelnök integritása és hitelessége olyan érték, amelyet minden lehetséges eszközzel védeni kell" - vallja a jogkövetést fél évvel lekéső megrendült marketingstratéga. - Az MNB függetlenségén nem eshet csorba. Pontosabban újabb csorba.

(Magyar Nemzet, 2012. szeptember 28.)