Sarkosan fogalmazva
2012. október 31., 10:11

Szentmihályi Szabó Péter: Most szegény Bajnai fortélyoskodik, hátha akad valaki, aki elhiszi neki, hogy az ő kéretlen regnálása alatt már minden remekül ment, csak közbejött az a kis 2010-es malőr. Már akkor is sokan csodálkoztunk, hogyan lehetséges, hogy oly sok próbálkozás után sem sikerült jobbat találni Bajnai Gordonnál, most már nem lepődünk meg, nyilván üzentek a tengerentúlról, hogy mögé kell felsorakozni, ha kellene egy kis pénz. A bármikor előadható, gyagya szöveg a növekedésről, a nyugati tőke becsalogatásáról és a munkahelyteremtésről félig alvó állapotban is előadható, és persze mindig akadnak hiszékeny emberek, akik úgy vélik, csak jobb lesz az, ha a fortélyos félelem helyett Bajnai igazgat. A sok politikai buheráló szemtelenül visszajön Mekk mesterként a tett színhelyére, és ártatlan képpel ajánlkozik, hogy helyrehozza azt, amitől egy egész ország véres verítékkel próbál megszabadulni

(Magyar Hírlap, 2012. október 31.)