ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 

Karácsonyi adománygyűjtést szerveztek az EMMI munkatársai

Karácsonyi adománygyűjtést szerveztek az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkatársai
Létrehozva: 2012. december 17., 16:50
nyomtat küld

Több mint három mikrobusznyi adomány és 310.000 Ft gyűlt össze az elmúlt két hétben az Emberi erőforrások Minisztériuma (EMMI) által szervezett hagyományteremtő céllal idén első alkalommal elindított jótékonysági akcióban, melyhez csatlakoztak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Közigazgatási Stratégiáért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai is, valamint önkéntes munkával segítette az adományozást a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a Pest Megyei Önkéntes Centrum és a Budapesti Esélyek Háza is.

Az EMMI dolgozói a hátrányos helyzetű családok számára öt minisztériumi épület átadópontjain gyűjtötték két héten keresztül a munkatársak által adományozott ruhákat, játékokat, könyveket, édességeket, tartós élelmiszereket és ide juttatták el ajándékaikat a KIM dolgozói is. Az ajándékok átvételében, válogatásában, csomagolásában a minisztérium munkatársain kívül nagy segítséget nyújtottak az akcióhoz csatlakozott civil szervezetek önkéntesei is. A kezdeményezés osztatlan sikert aratott a kollégák között, volt, aki már a meghirdetés másnapján számos adománnyal jelentkezett és akadt olyan is, aki azt vállalta, hogy nógrádi falvakba vagy a Bakonyban élő rászorultaknak szállítja el az ajándékokat.


A hátrányos helyzetű családok megajándékozására szánt pénzt, Erzsébet utalványokat az Emberi Erőforrások Minisztériumának képviseletében Soltész Miklós Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkár adta át a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának, Lehel Lászlónak december 17-én a minisztériumban. Ebből tartós élelmiszert, továbbá tisztító- és tisztálkodó szereket vásárol az együtt élők közötti erőszak áldozatait befogadó krízisközpontoknak és a Titkos Menedékház számára  a segélyszervezet.

A tárgyi ajándékok célba juttatásában az EMMI Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárságának  háttérintézménye a Türr István Képző és Kutatási Központ nyújt segítséget.

(Emberi Erőforrások Minisztériuma)
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések