ajánlott oldalak

300. állomásához érkezett a tabuk nélkül a fogyatékossággal élő emberekről programsorozat

Tabuk nélkül a fogyatékossággal élő emberekről 300. állomásához, egyúttal új mérföldkőhöz érkezett a "Szolidaritás Nagykövete" program Orsós Zsolt, a Szolidaritás Nagykövetének 300. iskolalátogatásán, a tatai Református Gimnáziumban mutatta be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Fundák Esztert, Orsós Zsolt új munkatársát - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma, pénteken.
Létrehozva: 2013. január 11., 14:49
nyomtat küld

A közlemény szerint a fiatal mozgáskorlátozott angoltanárnővel beszélgetve a diákok újabb élményekkel gazdagodhattak, és újabb nézőpontból ismerhették meg a fogyatékossággal élők életét.

Háttér

Orsós Zsolt vak sportoló, egykori paralimpikon, a Szolidaritás Nagyköveteként országos program keretében ismerteti meg a diákokat a fogyatékossággal élő emberek mindennapi nehézségeivel, örömeivel és a segítségnyújtás lehetőségeivel. A program eddig eltelt csaknem két és fél éve alatt több mint 150 iskolát keresett fel, ahol mintegy tízezer diák vett részt csörgőlabda-bemutatóval egybekötött előadásain.

(MTI/OS - fidesz.hu)

médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ