FIDESZ.HU > Sajtóanyagok > Közlemények Nyomtatás
Ablak bezárása
Jogállami kerekasztal - országjárást szervez a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) "Jogállami kerekasztal" címmel 2013-ban országjárást szervez az egyesület elnökségének, tagjainak és helyi tagszervezetinek közreműködésével. A kerekasztal-beszélgetéseken az új Alaptörvényről, alkotmányosságról, közjogi berendezkedésünk aktuális kérdéseiről, a választójogi változásokról állandó és meghívott előadók tájékoztatják az érdeklődőket.
Létrehozva: 2013. január 30., 15:19

Az országjárás tervezett helyszínei többek között: Kalocsa, Kecskemét, Pécs, Szombathely, Sopron, Mosonmagyaróvár, Celldömölk, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Budapest, Hódmezővásárhely és Baja.

Az MPEE február 1-jei nyitórendezvényének Nyíregyháza ad otthont. Az első kerekasztal-beszélgetés résztvevői Tordáné Petneházy Judit alelnök, Juhász Imre elnökségi tag és Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester lesznek.

A kerekasztal-beszélgetéseket és az azzal kapcsolatos részvevői hozzászólásokat minden alkalommal kulturális program követi a Bánffy György Kulturális Szalon tagjainak a közreműködésével.

Pénteken Császár Angéla, a kulturális szalon háziasszonya és Pregitzer Fruzsina, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze lép fel az esten.