A Fidesz nem hagyja magukra a fogyasztókat
2013. március 14., 14:24
A Gyurcsány-Bajnai-kormányok magukra hagyták az embereket, a baloldal kormányzása alatt nem számíthattak a fogyasztók az állami fogyasztóvédelmi intézményrendszerre. A bankárkormányok hagyták, hogy a családok devizában eladósodjanak, a vállalkozásokat indokolatlanul zaklatták és büntették, minden esetben a közműszolgáltatók és a külföldiek érdekeit képviselték - írja csütörtöki közleményében Zsigó Róbert, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottságának alelnöke.

A Fidesz-kormány a baloldallal szemben az emberek, a fogyasztók mellett áll. Felállítottuk a fogyasztóvédelmi bizottságot, a devizahitelesek megsegítése érdekében pedig kialakítottuk a pénzügyi fogyasztóvédelem rendszerét.

Rugalmas és modern fogyasztóvédelmi rendszert dolgoztunk ki, amely partnere a fogyasztóknak és a vállalkozásoknak egyaránt. Az Országgyűlés előtt olyan fogyasztóvédelmi törvényjavaslat-csomag áll, amely a szigorú fogyasztóvédelmi előírásoknak köszönhetően még erőteljesebben fogja védeni a családok érdekeit a szolgáltatók erőfölénnyel való visszaélésétől.

A Fidesz nem hagyja magukra a fogyasztókat, nem engedjük, hogy a fogyasztóvédelemből a baloldal újra pártpolitikai ügyet csináljon.

(fidesz.hu)