Magyarország nem hagyja magát!
2013. március 22., 11:14
"Magyarország nem hagyja magát" elnevezéssel akciót indított akciót a Fidesz Sopronban is. Azt kérjük az emberektől, álljanak ki a rezsicsökkentés mellett - mondta el Ivanics Ferenc választókerületi elnök Sopronban, a Széchenyi téren felállított aláírásgyűjtő standnál tartott sajtótájékoztatóján. Az eseményen Sopron város vezetői és a Fidesz-frakció önkormányzati képviselői is jelen voltak.

A politikus emlékeztetett: 2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára nőtt, az áram ára pedig megduplázódott. Ez többé nem fordulhat elő! Az energetikai multicégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken – jegyezte meg.

Ivanics Ferenc kifejtette: az Orbán-kormány az emberek érdekében véget vetett ennek, 10 százalékkal csökkentette a családok rezsiköltségeit. Mint mondta, az energiacégek megtámadták a rezsicsökkentést a bíróságon, és a jövőben is így akarnak tenni. Ezért fontos, hogy ne hagyjuk magunkat és minél többen támogassuk a kormány rezsicsökkentését, mert ez az emberek érdeke, a mi közös érdekünk! – szögezte le.

A bankárkormánynak, a Gyurcsány-Bajnai-korszaknak vége van, ma Magyarország kormánya nem a külföldi érdekek, hanem az emberek mellett áll. Aláírásunkkal álljunk ki amellett, hogy a magyar parlament minden külföldi és belföldi nyomás ellenére tartson ki a rezsicsökkentés mellett - fogalmazott a politikus.

Mindazok, akik ezzel egyetértenek, az elkövetkező napokban Sopronban több helyszínen aláírásukkal támogathatják ezt a jogos követelést, amit együtt értünk el az emberekkel, eddigi közös munkánkkal – húzta alá, hozzátéve az aláírásokat az elkövetkező napokban a köztereken gyűjtik.

(sopron.hu)