Dunaújváros élen jár az aláírásgyűjtésben
2013. március 27., 09:22
Dunaújvárosban már több mint 2000 ember látta el kézjegyével a rezsicsökkentés védelme érdekében indított íveket. Az aláírásgyűjtési akcióban személyesen Cserna Gábor polgármester is részt vesz, aki ezzel tovább kívánja erősíteni a kormány kezdeményezését a magyar családokért vívott harcban.

A polgármester kérdésünkre elmondta, hogy az emberek bizakodóak az aláírásgyűjtés céljának elérésében és teljes támogatásukról biztosítják a kormányt annak érdekében, hogy a rezsicsökkentést mielőbb meg tudják valósítani. „Előfordult, hogy egy tízemeletes házban az összes arra jogosult lakó aláírta a háztartási kiadások csökkentéséről szóló ívet” – mesélte Cserna Gábor.

A polgármester hangsúlyozta: a rezsicsökkentés a családok jogos érdeke, hiszen több tízezer forint megtakarítást eredményezne minden háztartásban. Leszögezte, hogy határt kell szabni a szolgáltatók profitéhségének. Az emberek igazságérzete megköveteli – fogalmazott Cserna Gábor –, hogy ne csak mindig elvegyenek tőlük, hanem adjanak is nekik.

(duol.hu - fidesz.hu)