Zsigó: Bajnai Gordon képtelen egyenes választ adni
2013. április 12., 14:11
A magyar emberek számára immár egyre tisztul a kép: úgy tűnik, hogy
Bajnai Gordon nemhogy nem támogatja, de egyenesen ellenzi a
rezsicsökkentést - írja pénteki közleményében Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Bajnai Gordon úgy tűnik, hogy képtelen egyenest választ adni arra az egyszerű kérdésre, amire eddig már több mint félmillió ember válaszolt: támogatja a rezsicsökkentést vagy nem támogatja? Átáll a magyar emberek oldalára vagy marad a külföldi érdekek, a szolgáltatók oldalán? - teszi fel a kérdést Zsigó Róbert.

A Fidesz szóvivőjének megfogalmazása szerint Bajnai Gordon folyamatosan  mellébeszél. A magyar emberek pontosan tudják, hogy a megélhetésüket a Gyurcsány-Bajnai-kormány sodorta veszélybe, az élet és a rezsi a Gyurcsány-Bajnai-kormány miatt lett drágább, a Gyurcsány-Bajnai-kormány emelte háromszorosára a gáz, kétszeresére a villany árát, a Gyurcsány-Bajnai-kormány adóztatta meg brutálisan a fizetéseket, és hajszolta devizahitelekbe a magyar családokat - mutat rá a kormánypárti politikus.

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az emberek a rezsicsökkentés ügyében is  csak a Fideszre számíthatnak - zárul a közlemény.

(fidesz.hu)