Hende: Nem zárható ki Gyurcsány érintettsége sem
2013. május 4., 10:27
Gyurcsány Ferenc akkori kormányfő érintettsége sem zárható ki a Portik-Laborc találkozókat illetően - hangsúlyozta Hende Csaba honvédelmi miniszter a HírTV Péntek8 című műsorában.

A tárcavezető a Hír Tv Péntek 8 című műsorában arra emlékeztetett, hogy az olaj-maffiózóval az a titkosszolgálati vezető tárgyalt jobboldali politikusok ellehetetlenítéséről, akit Gyurcsány nevezett ki tisztségére.

A volt miniszterelnök jobbkezének számító Szilvásy György titokminiszter maga is elismerte, hogy tudott arról, hogy a nemzetbiztonsági hatóság egyeztetett az ország egyik leghírhedtebb bűnözőjével."Egy miniszterelnök, akinek a kinevezettje mert hát Laborcot, ne feledjük el, a miniszterelnök nevezte ki, és nem a felügyelő miniszter ilyesmibe bonyolódik, ráadásul a felügyelő miniszter tudtával, nos, az súlyos következtetéseket enged a kinevező miniszterelnökkel szemben is" - mondta a honvédelmi miniszter.

(mno.hu-fidesz.hu)