Bajnai egyenlő a zéró erkölccsel és a zéró hozzáértéssel
2013. május 18., 10:16
 A Gyurcsány-Bajnai-kormány volt az, amelyet könyörtelenül elzavartak a választók, mert elegük volt a zéró erkölcsből és zéró hozzáértésből. Ugyanazok, akik egyszer már tönkretették az országot most mégis újra összeálltak, hogy tovább folytassák szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikájukat - írja közleményében Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője, Bajnai Gordon miskolci beszédére reagálva.

Emlékeztet rá, Miskolcot és hozzá hasonlóan nehéz helyzetű országrészeket, ahová most kampányolni járnak, egy életen át tartó munkanélküliségre, segélyre és uzsorára ítélték. A baloldal tönkretette az országot, veszélybe sodorta a magyar emberek megélhetését, a családok otthonait, a vállalkozások működőképességét.

Amihez Bajnai Gordonnak üzletemberként vagy politikusként köze volt, ott mindig a magyar emberek húzták a rövidebbet, ott mindig apadt a nemzeti vagyon. Ha Bajnai Gordonon múlna, a miskolciak bérét most is dupla ekkora adóterhekkel sújtaná, a minimálbéresek fizetését 32 ezer forinttal csökkentené, a gyermeket nevelőktől elvenné a családi adókedvezményt, és a rezsicsökkentést is eltörölné. A magyar emberek nem kérnek többet ebből - zárul a közlemény.

(fidesz.hu)