A Maffiabaloldal rárontott Szekszárdra
2013. május 25., 10:08
A pénteki napon a szekszárdiak megdöbbenve tapasztalták, hogy a maffiabaloldal más megyékből ide szállított idegen aktivistákkal, gyűlöletkeltő és uszító rendezvényt tartott városunkban - írta közleményében Horváth Kálmán, Fidesz szekszárdi csoportjának elnöke.

A szekszárdiak távolmaradásukkal is jelezték, nem kérnek a maffiabaloldal gyűlölködéséből, akik tönkretették az országot, elvették a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazotti béreket, deviza hitelekbe hajtották a magyar családokat, lerombolták fiataljaink jövőjét, s a létminimum alá szorították az emberek százezreit.

A szekszárdiak kitartanak a 2010-ben meghozott döntésük mellett, amikor is amellett voksoltak, hogy mélyreható változások történjenek Magyarországon, és folytatódjon Szekszárdon a 2006-ban megkezdett városépítés.

A Fidesz köszönettel tartozik a szekszárdi embereknek a békességért és az összefogásért, valamint azért, hogy közösen, a város valamennyi polgára szeretett városunk jövőjéért dolgoztak és dolgoznak a továbbiakban is.

(A Fidesz szekszárdi csoportja)