Bajnai elvitatja a magyar emberek teljesítményét
2013. május 29., 08:34
Bajnai Gordon ma is egész más csapatban focizik, mint ahol az emberek. Ahelyett, hogy  a magyar emberek mellé állna, elvitatja kemény  munkájuk teljesítményét - fogalmaz közleményében Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Az ország mostani teljesítménye ugyanis, a magyar emberek teljesítménye, mindenféle külső segítség nélkül. Magyarország egyre több területen egyre jobban teljesít, miközben még mindig a Gyurcsány-Bajnai-kormány szélsőséges gazdaságpolitikájának romjait takarítja el és fizeti kamatostul az általuk felhalmozott államadósságot. Túlzottdeficit-eljárás is  azért van kilenc éve hazánk ellen, mert a Gyurcsány-Bajnai-kormány tönkretette az országot, túlköltekezett, eladósodott, felelőtlenül gazdálkodott. Bajnai Gordon  ezért jobban teszi, ha leszáll a magas lóról, amikor a túlzottdeficit-eljárásól bölcselkedik.

Magyarország az új gazdaságpolitikának köszönhetően  a 2010-es kormányváltás óta tartós eredményeket könyvelhet: a három éve alacsony államháztartási hiány és a növekvő nemzeti vagyon igazolja, hogy ma az ország vezetése felelősen bánik a közpénzekkel. Kiléptünk a gazdasági recesszióból; a kormányváltás óta folyamatos nő a foglalkoztatás; 40 éve nem volt ilyen az alacsony az infláció, nőttek a nettó fizetések és a nyugdíjak; radikálisan csökkentek a munkavállalók és a munkaadók terhei; és tavaly rekordmennyiségű befektetés érkezett az országba. Bajnai Gordonon kívül, egyre többen fejezik ki elismerésüket  azért, hogy Magyarország talpra áll.

(Fidesz)