FIDESZ.HU > Hírek Nyomtatás
Ablak bezárása
Rogán: Eredményes és szervezett volt az árvízi védekezés
Az ellenzék csak addig bírta az összefogást, amíg azt nem látták, hogy ők ebből politikailag nem tudnak saját maguk számára babérokat aratni - jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetőj a HírTV P8 című műsorában.
Létrehozva: 2013. június 16., 12:18 | Utoljára frissítve: 2013. június 16., 12:21

Rogán Antal a Hír Televízió P8 című műsorában azt mondta: a kormányfő személyes jelenléte is hozzájárult a sikeres árvízi védekezéshez, mivel a miniszterelnök vállalta, hogy személyesen irányít és részt vesz minden döntésben. „Ne felejtse el, ő nem fölösleges munkát végzett, mindig ott volt, ahol az ár a legvészesebb volt, mindig személyes tapasztalat alapján tudott döntést hozni.

Az ellenzék véleményéről meg csak annyit, úgy látom, hogy csak addig bírták az összefogást, amíg azt nem látták, hogy ők ebből politikailag nem tudnak saját maguk számára babérokat aratni, rögtön elkezdték támadni a miniszterelnököt. Harangozó képviselő úrnak én magam is azt mondtam a parlamentben, hogy az összefogásra illett volna még legalább néhány napot várni, elvégre nekik úgy látom, hogy csak addig volt fontos az árvíz, amíg nem hagyta el Budapestet” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.