Tartsa távol Bajáról az erőszakos hordáit Bajnai!
2013. október 4., 11:00
Felszólítjuk Bajnai Gordont, hogy tartsa távol a várostól erőszakos szövetségeseit, és ne hozza magával Bajára ugyanazokat, akik a magyar politika legocsmányabb és legagresszívebb akcióját követték el - írja pénteki közleményében Zsigó Róbert, Baja polgármestere.

Hangsúlyozza, Bajnai Gordon hívására a fegyveres testületek volt tagjaiból álló Szolidaritás aktivistái most a bajaiak házába akarnak bekopogtatni. Ugyanazok, akik Orbán Viktor műszobrát rugdosták, lefejezték, késsel döfködték, a bajaiak otthonában akarják folytatni gyűlöletkampányukat.

A bajai családoknak semmi szüksége Bajnai erőszakos szobordöntögetős hordáira és az ide importált uszításra - szögezi le. Bajnai Gordon ahelyett, hogy megszakította volna kapcsolatát ezzel a szélsőséges és erőszakos társasággal, velük folytatja erőszakos bajai kampányát. A bajaiak 2010-ben nyugalomra, összefogásra szavaztak, és nem kérnek azokból, akiknek egyetlen célja a gyűlöletkeltés és az anarchia, akiket egyetlen percig sem érdekel Baja sorsa - zárul a közlemény.

(fidesz.hu)