FIDESZ.HU > Hírek > Önkormányzat Nyomtatás
Ablak bezárása
Békéscsaba nem kér az erőszakból, az alkalmatlanságból!
Békéscsaba nem kér sem az erőszakból, sem az alkalmatlanságból - reagált Vantara Gyula (Fidesz-KDNP), Békéscsaba polgármestere kedden az Együtt-PM szövetség vezetője, Bajnai Gordon aznapi békéscsabai sajtótájékoztatójára.
Létrehozva: 2013. október 9., 08:42

Bajnai Gordon egyebek között azt mondta, hogy a kormány elégtelen munkáját Békéscsabán is sokan megtapasztalhatják, hiszen a város közúton az elmúlt három évben nem került közelebb az ország központjához, most 2023-ra tervezik az M44-es autópálya teljes kiépítését, noha már az ő kormányzása idején is folyt az előkészítése.
    
Vantara Gyula az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: "Békéscsabának semmi szüksége arra az erőszakos és szélsőséges politikára, amit Bajnai Gordon manapság tud kínálni. A békéscsabaiak a nyugalomra és a nyugodt építkezésre szavaztak, nem kérnek azokból, akik tönkretették az országot, a várost, és soha sem a magyar családok oldalán álltak".
    
A polgármester azt írta: "a Gyurcsány és a Bajnai kormány megduplázta a munkanélküliséget, keservessé tette a mindennapi megélhetést itt Békéscsabán is. Sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar embereket, csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is. Vantara Gyula szerint, "ha Bajnai Gordonon múlna, ma is a családok, a nyugdíjasok és a munkavállalók húznák a rövidebbet. Eltörölnék a rezsicsökkentést, újra magas adókkal sújtanák újra a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt és csökkentené a minimálbért. Békéscsaba nem hagyja magát!".