FIDESZ.HU > Hírek > Önkormányzat Nyomtatás
Ablak bezárása
A baloldalnak papírja van arról, hogy hazudott a választópolgároknak
Valótlan állítás miatt különösen súlyos jogsértést állapított meg a bajai Helyi Választási Bizottság  a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy-szövetség szórólapja miatt - írja közleményében Zsigó Róbert, Baja polgármestere.
Létrehozva: 2013. október 9., 09:24 | Utoljára frissítve: 2013. október 9., 13:16

Hangsúlyozza, egyértelműen hazudott a  baloldal a bajai választópolgároknak, és hazugságokra építette bajai kampányát. A  baloldal  szórólapján azt állította, hogy a bajai 32-es szavazókörben azért kell megismételni a  választást, mert a Kecskeméti Törvényszék a ,,Fidesz kampánycsendsértése" miatt semmisítette meg a szeptember 22-i választás eredményét. A Hely Választási Bizottság keddi határozatában figyelmezteti a baloldalt, hogy ez kétséget kizáróan valótlan állítás, hiszen a törvényszék egy szóval sem állított ilyet - tájékoztat a polgármester.

A baloldalnak viszont valóban  van papírja arról, hogy hazudott a választópolgároknak. A Fidesz álláspontja szerint a baloldal követett el választási csalást szeptember 22-én, és most is  hazugságokkal és erőszakos akciókkal akarja befolyásolni a bajai választókat. A Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy-szövetség képtelen tisztességesen kampányolni és tisztességesen veszíteni is. A választási bizottsághoz hasonlóan felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezze be a hazugságokat szórólapon, online felületeken és minden egyéb formában! - zárul a közlemény.