FIDESZ.HU > Hírek > Önkormányzat Nyomtatás
Ablak bezárása
Vas megye nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból!
Ma több pénz marad a Vas megyei családok és a vállalkozások zsebében, mint korábban, és soha nem látott méretű fejlesztések kezdődtek meg a térségben, amelyeket a szocialisták azonnal leállítanának, ha hatalomra kerülnének - írja közleményében Hende Csaba, Vas megye országgyűlési képviselője.
Létrehozva: 2013. október 28., 18:19

A Vas megyeiek nem kérnek többet ugyanazokból, akik tönkretették az országot és kilátástalanságba taszították az itt élőket - olvasható a közleményben.  Hende Csaba emlékeztet rá, a szocialisták eladósították és elszegényítették a magyar családokat. Háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére az áram árát, csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is. A munkanélküliséget megduplázták itt, Vas megyében is. Ha rajtuk múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést, újra magas adókkal sújtanák a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt.

Mint írja, Magyarország mára talpra állt, az ország és a családok megerősödtek. Ma több pénz marad a Vas megyei családok és a vállalkozások zsebében, mint korábban, és soha nem látott méretű fejlesztések kezdődtek meg a térségben, amelyeket a szocialisták azonnal leállítanának, ha hatalomra kerülnének. Vas megye viszont nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból - zárul a politikus közleménye.