A hülyeség - ha fájna, 2005. szeptember 6.
2005. szeptember 6., 13:48
Gyurcsány bácsi fogadta be éjszakára az elkószált, 12 éves ceglédi kislányt! Csak egy cipője van a milliárdos miniszterelnöknek, és azt ellopta a kutya!!! Gyurcsány felesége és gyermeke füle mellett süvítettek el a golyók!!! Életet mentett Gyurcsány könyve!!!

Gyurcsány bácsi

Szemlőhegyi villája mellett nem Tasnádi bácsi, nem is a brókerbotrányból ismert Rejtő E. Tibor bácsi, hanem a saját gyerekeinek mindössze egy gombóc fagyira elegendő heti zsebpénzt (100 Ft) adó Gyurcsány bácsi talált egy szökött ceglédi kislányt, akit befogadott éjszakára. Állítólag a kisegítő iskola igazgatói intője miatt, vonattal menekült Budapestre az alföldi városból a kislány. A gyermeke sorsáról mit sem tudó édesanyát véletlenül éppen a ceglédi MSZP alelnökének társaságában érte a kormányfő telefonja.

Lábszag

A miniszterelnök családja egy hétre kapta kölcsön Fáni kutyát, a labradort, aki kis híján elintézte, hogy Gyurcsány lekésse lánya évnyitóját - írja a Vasárnapi Blikk (2005. szeptember 5.). A labrador ugyanis a reggeli sétáltatáskor kinézte magának a családfői cipőt, majd feltűnés nélkül lenyúlta és a kert távoli sarkába rejtette. (Úgy tűnik, hülyének nézi a népet, mert úgy tesznek, mintha másik cipője a szerencsétlen milliárdos miniszterelnöknek nem lenne.) A család egy gumicsonttal váltotta ki a túszul ejtett lábbelit, ami károsodások nélkül vészelte át az izgalmakat. A miniszterelnöknek viszont ilyen események után már nem maradt ideje befonni Anna lánya haját, csak copfot csinált belőle, hogy még időben odaérjenek az évnyitóra.

Inkluzív

A miniszterelnök felesége, Dobrev Klára és kislánya pont a Komjádi uszodából távoztak, amikor tegnap este lövöldözés volt a sportlétesítmény közelében - tudta meg a Híradó. A Híradó exkluzív felvételén látszik, hogy a piros pólóban és fehér szoknyában lévő Dobrev Klára és Anna éppen elsétál a rendőri útzár mellett. Majd pedig - kíséret nélkül - ugyancsak sétálva távoznak a helyszínről. Arról nem szól a fáma, hogy a lövöldözésre a rendőri útzár mellett, a lövöldözésről szóló rendőri nyilatkozat kíséretében került-e sor, és felvette-e magát a lövöldözést is az MTV.

A többi szenzációs hírt nincs kedvünk kifejteni.

fideszfrakcio.hu