Vígh László
2006. március 3., 18:42

Nagykanizsán születtem 1961-ben. Autó-villamossági műszerész vagyok. 2002 évtől a Zala Megyei Közgyűlés tagja vagyok, valamint a Zala Megyei közgyűlés Kulturális Bizottságának elnöki tisztségét is én töltöm be. Felsőrajk község polgármestereként, a harmadik ciklusban irányítom a kis közép- Zalai települést. Az elmúlt több mint egy évtizedből, valamint koromból fakadóan mély tapasztalatokkal bírok a falusi élet irányításában. Az elmúlt időszak folyamán sikerült egy olyan falufejlesztési tervet kidolgoznom, melynek eredménye kézzel fogható, hisz számos olyan beruházást hajtottunk végre, melynek eredményeképp kis településem a fejlődés útjára lépett. Zala Megyei Ifjúsági és Sport Bizottság, valamint a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség Felügyelő Bizottságának tagjaként is tevékenykedem, továbbá a Zala Megyei Griff Bábszínház vezetőségi tagja és a Felsőrajki Sportegyesület elnöke is vagyok. A Felsőrajki Egyházközség aktív szervezőjeként irányítom a helyi vallási életet, a Felsőrajki Vöröskereszt tagja, és szervezője vagyok. Számos tisztségem, feladatom mellet a legfontosabb kikapcsolódás számomra a családom, a velük eltöltött idő a fáradt hétköznapok legfontosabb eseményei. Továbbá nagyon szívesen foglalkozom sporttal, illetve kulturális ügyekkel is. Feleségem főállású anya, négy gyermekem van: Diána, Alexandra, László és Jázmin.