dr. Braun Márton
2006. március 3., 19:17

1963-ban születtem Szekszárdon. 1981-ben érettségiztem a szekszárdi Garay János Gimnázium fizika tagozatán. 1987-ben elvégeztem a JPTE jogi karát. 1987-1991-ig jogi előadó és jogtanácsos voltam az OTP szekszárdi fiókjánál. 1989-ben jogi szakvizsgát tettem. 1991-ben a szekszárdi OTP-fiók osztályvezető-helyettese lettem, majd 1992-től osztályvezetőként dolgoztam. 1997 és 1999 között a Budapest Bank fiókigazgatója voltam Szekszárdon. 1993-tól a Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumi alelnöke, 2000-től elnöke vagyok. 1999-től a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány országos társelnöke, 2001-től ügyvezető igazgatója lettem. 1990-ben beléptem a Fideszbe. 1990. őszén elindultam az önkormányzati választásokon, és bejutottam a szekszárdi közgyűlésbe. 2003-tól a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnöke vagyok. Az 1998. és a 2002. évi országgyűlési választásokon a szekszárdi körzetből jutottam a parlamentbe. Nős vagyok, feleségem gazdasági igazgatóként dolgozik. Két gyermekünk van.