Imre Zsolt
2006. március 3., 19:47

1962-ben születtem Dunaújvárosban. 1981-ben közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem. 1985-ben a Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán tanítói oklevelet szereztem. 1985-től 1986-ig Vácott, a Cházár András Siketek Általános Iskolájában dolgoztam tanárként. 1988 és 1991 között Németországban és Norvégiában dolgoztam hivatásos előadóművészként. 1991-ben a váci Király Endre Szakközépiskola testnevelő tanára lettem. 1995-ben testnevelő diplomát szereztem Egerben, az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán. 1996-ban megbíztak a munkahelyemhez tartozó kollégium vezetésével. 1998-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatási vezetői képesítést szereztem, majd elvégeztem a Budapesti Államigazgatási és Közgazdaság-tudományi Egyetem Államigazgatási Karán az önkormányzati gazdálkodás szakot. 1997-ben léptem be a Fideszbe, ettől az évtől a váci szervezet vezetem. 1998-ban, majd a 2002. évi országgyűlési választásokon ismét egyéni mandátumot szereztem Vácott. Az 1998. és a 2002. októberi önkormányzati választásokon is képviselő-testületi taggá választottak, Vácott.