Németh Zoltán
2006. március 3., 20:02

1972. május 5-én születtem Budapesten. A budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban érettségiztem 1990-ben. 1993-ban felsőfokú külkereskedelmi végzettséget, 2000-ben magyar-történelem szakos egyetemi diplomát szereztem. Jelenleg doktori disszertációmat készítem az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Középiskolai tanárként dolgozom. Tizenhat éve vagyok önkormányzati képviselő Budafok-Tétényben, nyolcadik éve dolgozom a Fővárosi Közgyűlésben. Budafok-Tétényben élek közgazdász feleségemmel, Farkas Melindával. Elsődleges feladatomnak az emberekkel, a civil szervezetekkel, a helyi közélet szereplőivel való folyamatos kapcsolattartást tekintem. Meggyőződésem, hogy csak olyan ember tudja hatékonyan képviselni a választókat, aki közöttük él, akit a polgárok bármikor el tudnak érni. Képviselői munkám során legfontosabbnak az utak, járdák építését, karbantartását, a csatornázást, tömegközlekedés és a köztisztaság biztosítását, a közbiztonság megerősítését tartom. Szabadidőmben legszívesebben családommal kirándulok.