Asztalos Dezsőné
2006. március 3., 20:37

Férjem Asztalos Dezső mezőgazdasági vállalkozó, gyerekeink Balázs és Noémi egyetemisták. Egerben a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban végeztem, majd az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán szerzetem biológia tanári diplomát. Dolgoztam ápolónőként, laboránsként, voltam tanár, 1999-től 2004-ig a verpeléti Petőfi Sándor Közösségi Ház és Könyvtár igazgatónője voltam. Nagyon szeretem a természetet. Nemcsak tanítani, hanem gondozni is. Szeretek a kertben kertészkedni, a különleges örökzöldeket gyűjteni. Büszke vagyok arra, hogy a verpeléti művelődési háznak új nevet adtam Petőfi Sándor Közösségi Ház és Könyvtár néven. Az itt eltöltött igazgatóságom alatt számos rendezvénnyel színesítettem a község kulturális életét. Szívesen dolgoztam a Tarna menti kistérség kulturális életének megmutatásán is. Több településsel együtt rendeztük meg a Szüreti felvonulást, ami egyedi volt az eddigi szüreti rendezvények sorában.(Verpelét, Feldebrő, Aldebrő, Tófalu). Szeretném, ha Verpelétnek újra vissza tudnám adni mezővárosi rangját.