Soha nem látott mélységben a forint - a kormány szerint minden rendben.
2006. június 20., 13:30

A félrevezető, őszintétlen magatartás, amely pénzügyi válságba sodorta Magyarországot, tovább folytatódik. Ugyanazon kormány ugyanazon gazdasági irányítói tovább növelik az államadósságot, és egyre drágábbá teszik mindannyiunk megélhetését.
Az elmúlt évek koreográfiájának megfelelően ismét megemelték az éves hiánykorlátot, és ezzel párhuzamosan ismét bejelentették, hogy minden a "várakozásoknak megfelelően alakul".
A forint mélyrepülése folytatódik, tovább rontva ezzel a devizaalapú hitellel rendelkező több százezer család helyzetét. A hétfő délutáni hároméves mélypont után kedden a forint tovább gyengült, 15 forinttal kell többet fizetnünk egy euróért, mint két hete; év eleje óta majdnem 10 százalékot esett az árfolyam! A BUX is folyamatosan gyengül. A választási ígéreteivel szöges ellentétben álló programot benyújtó Gyurcsány Ferencnek az adóemeléssel szembesülő magyar családok és vállalkozók után most már a befektetők sem hisznek.

Budapest, 2006. június 20.

Szijjártó Péter - szóvivő