Vásárlási útmutató
2006. augusztus 31., 17:28

Köszöntjük a Fidesz Termékek Boltja webáruházban!

Kérjük, olvassa el figyelmesen üzletszabályzatunkat, mielőtt megkezdené vásárlását!

A sikeres vásárláshoz az üzletszabályzatunk elfogadása kötelező.

A Fidesz Termékek Boltjába előzetes regisztrációval jelentkezhet be, ezután böngészhet, vásárolhat oldalunkon. A webáruházban feltüntetett árak minden termék esetében bruttó (áfával növelt) kiskereskedelmi árak. Áruházunk kosaras rendszerben működik, tehát a kiválasztott termék megfelelő paraméterének (szín, mennyiség, stb.) megjelölése után az a virtuális bevásárlókosárba helyezhető.

1. Az áttekinthetőség érdekében a termékeket termékcsoportokba soroltuk. A kiválasztott termékcsoport nevére kattintva megjelenik a terméklista.

2. A terméklistából egy-egy terméket úgy tud kiválasztani, ha a termékről készült fotóra kattint. Ezután megjelenik egy rövid bemutató leírás, a termék ára és a színek variációja. Itt adhatja meg a rendelni kívánt mennyiséget is.

3. A mennyiség kiválasztása után a 'Kosárba teszem' ikonra kattintva teheti bele a terméket a virtuális bevásárlókosárba.

4. Ha nincs a kívánt termékből raktáron, akkor azt a rendszer nem engedi kiválasztani.

5. A kosárba helyezett termékek a menüoszlop jobb oldalán kerülnek feltüntetésre, ahol látható a termékek megnevezése, színe, mennyisége, ára, valamint az, hogy mennyi a vásárlás összértéke.

6. A kosárba helyezett termékeket ki is veheti a kosárból: az eltávolítani kívánt termék kiválasztása után a 'Kivesz' feliratra való kattintással a termék kikerül a kosárból.

7. Miután a termékek kiválasztását befejezte, a 'Tovább a megrendeléshez' feliratra kattintva a megrendelő űrlap jelenik meg.

8. A megrendelő űrlapot (név, irányítószám, település, cím, telefon, e-mail cím) kérjük, pontosan és figyelmesen töltse ki. A megadott adatokat utólag is módosíthatja.

9. Megrendelésének végösszegét a megrendelő űrlap fölött láthatja, az összeg a posta és csomagolási költséget nem tartalmazza.

10. Megrendeléseket minimum 1000 Ft összérték feletti összegben áll módunkban elfogadni.

11. A postaköltségek a Magyar Posta mindenkori díjszabásának felelnek meg, melyről a http://www.posta.hu//kepek/upload/2006-12/tarifatabla%2020070101.pdf oldalon informálódhat.

12. Adatai ellenőrzése után megrendelését a "Megrendelem" gombra kattintva küldheti el.

13. Megrendeléséhez egy azonosító kódot rendelünk. Ha kérdése vagy reklamációja van, kérjük, hivatkozzon megrendelésének kódjára ügyfélszolgálatunknál: webaruhaz@fidesz.hu.

14. Az Ön által megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül utánvéttel postázzuk az Ön által megadott postai címre.

Szállítás és garancia

A megrendeléseket postai utánvéttel küldjük. A postaköltség minden esetben a megrendelőt terheli. Az áru esetleges visszaküldése esetén is a vevő viseli a postaköltséget.
A szállítás során sérült termékekre cseregaranciát nem vállalunk. Felvilágosítás, speciális kérés, esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg ügyfélszolgálatunkat a webaruhaz@fidesz.hu e-mail címen. A gyors ügyintézés érdekében kérjük, tüntesse fel megrendelési azonosító kódját.

Megrendelés kezelése

A megrendelés elküldése után néhány percen belül a rendszer elküldi az Ön által kitöltött űrlap másolatát - megrendelés elfogadás és adatellenőrzés céljából - az Ön által megadott e-mail címre. Ha valamelyik adatát véletlenül rosszul adta meg, kérjük, jelezze a webaruhaz@fidesz.hu e-mail címen.

Megrendelés lemondása

Az űrlap elküldése után 24 órán belül a megrendelés írásban lemondható a webaruhaz@fidesz.hu e-mail címen. Ebben az esetben is fontos kikötés, hogy megrendelési kódját feltétlenül tüntesse fel. A webáruház üzemeltetője a törölt megrendelésről egy visszaigazolást küld az Ön e-mail címére.