Konferencia a kis- és középvállalkozások EU-integrációs helyzetéről
2007. január 22., 15:34
Neves gazdasági szakemberek részvételével szervez kétnapos konferenciát az Európai Néppárt Kis- és Középvállalkozói Szövetsége és a Kis- és Középvállalkozások Egyesülete (KKVE) a Polgárok Házában.

Január 25-én, csütörtökön "A Kárpát-medence, mint egységes gazdasági térség - Európai típusú gazdasági együttműködési lehetőségek a Kárpát-medencében" címmel indul a konferencia, amelyet Bisztray B. György, a KKVE és az SME-Central elnöke, valamint Pelczné Dr. Gáll Ildikó és Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselők nyitnak meg. A nap folyamán a mezőgazdaság és az élelmiszerbiztonság aktuális kérdéseit tárgyalják végig a résztvevők, valamint bemutatkoznak az SME Centrálhoz csatlakozó, határon túli magyar szervezetek és az internetes gazdakommunikációs projekt. Felszólal egyebek mellett Ékes József, Font Sándor, Bagi Béla és Latorcai János, a Fidesz és szövetségeseinek szakpolitikusai.

A konferencia második napján "Mikro-hitelek, egyszerűsített eljárási rend és a kis- és középvállalkozások EU integrációs helyzete" témakörben szólalnak fel a meghívott előadók. A Fidesz részéről Varga Mihály, Becsey Zsolt, Braun Márton, Barsiné Pataky Etelka és Obreczán Ferenc vesz részt a január 26-i napon. A programsorozatot Patrick Voller, az SME UNION főtitkára zárja majd.

Bővebb információ és részletes program itt olvasható.

fidesz.hu