"Orbán Viktor és 79 társa"
2007. február 27., 16:25

A kordonbontó képviselők ellen tett feljelentés alapján eljáró bíró a napokban végzéssel kereste meg a Legfőbb Ügyészséget, hogy tegye meg a mentelmi jog felfüggesztéséhez szükséges intézkedéseket - közölték a Népszabadság érdeklődésére a Fővárosi Bíróság sajtótitkárságán.

A képviselőknek garázdaság és rendzavarás szabálysértés miatt kell bíróság elé állniuk.

Orbán Viktor és 79 társa:

""Dr. Aszódi Pál, dr. Ángyán József, Babák Mihály, Balla Mihály Tibor, Balogh József János, dr. Balsai István Ákos, Borbély Györgyné Bíró Ildikó, Csampa Zsolt, Demeter Ervin Dénes, dr. Deutsch-Für Tamás, Ékes Ilona Mária, Farkas Flórián, Farkas Sándor, dr. Horváth János, Jakab István, Koszorús László Gáspár, dr. Kövér László Csaba, dr. Kupper András, László Tamás, Lezsák Sándor István, Mádi László, dr. Mátrai Márta Mária, dr. Navracsics Tibor, dr. Orbán Viktor, Peltzné dr. Gáll Ildikó (SIC!), Rácz István, dr. Répássy Róbert, Révész Máriusz Tibor, dr. Szájer József, Szijjártó Péter, Varga József, Varga Mihály, Ágh Péter, Bagi Béla Mihály, Balog Zoltán, Bánki Erik, Bernát Ildikó, Borsos József, dr. Cer-Palkovics András (SIC!), Ékes József László, Erdős Norbert Zoltán, dr. Fónagy János Vilmos, Gazdagné Vittner Irma Mária (SIC!), dr. Iván László, Ivanics Ferenc, Járfás István, Kékkői Zoltán József, Kelemen András, Kontúr Pál, Kovács Ferenc, Lengyel Zoltán Miklós, dr. Mikola István Ferenc, Nagy Sándor, Nyitray András Károly, dr. Ódon Ferenc (SIC!), Orgoványiné dr. Spiák Mária Ibolya, Püski András, Rácz Róbert, dr. Szabó Erika, Szalay Ferenc, Tóth Ferenc, Tóth Gábor, Vígh László Győző, dr. Vitányi István József, dr. Zombor Gábor, Zsigó Róbert Vilmos, Barsiné Pataky Etelka, Becsey Zsolt László, Gyürk András János, dr. Őry Csaba György, Balla György, dr. Braun Márton, dr. Gyimesi Endre József, dr. Hende Csaba Károly, dr. Hörcsik Richárd, dr. Simon Miklós, Vígh Ilona, V. Németh Zsolt, Császár Antal László és Nógrádi Zoltán."

(Népszabadság)