A Balatonnál útlezárással tiltakoznak a kormány megfélemlítő politikája ellen
2007. március 7., 16:50
Útlezárással demonstrálnak 2007. március 10-én, szombaton, 09,00 óra és 13,00 óra között az M-7-es autópálya balatonszárszói lehajtó útján a 70-es útra vezető szakaszon a Gyurcsány kormány politikája ellen.

A Gyurcsány-kormány egyre nyílvánvalóbban diktatórikus politikája, az okt. 23-i rendőrterror miatti tiltakozásul, az egészségügy, az oktatás tönkretétele, az ország polgárainak kifosztása ellen, és a demokrácia védelmében ismételten félpályás útlezárást tartanak siófoki, zamárdi, földvári, teleki, enyingi, endrédi, tabi, lepsényi, balatonöszödi, nagycsepelyi, kötcsei, balatonkenesei, szárszói, balatonkenesei polgárok 2007. március 10-én, szombaton, 09,00 óra és 13,00 óra között az M-7-es autópálya balatonszárszói lehajtó útján a 70-es útra vezető szakaszon - tájékoztatták szerkesztőségünket a szervezők.

Gyülekezés Siófokon az evangélikus (Makovecz) templom előtti parkolóban. Indulás 8.30-kor. Csatlakozni a helyszínen is lehet. Az útlezárás szervezője a Civilek a Nemzetért Mozgalom Siófoki Csoportja.

A tiltakozó akció a rendőrségen bejelentett, engedélyezett. Az engedély minden típusú járműre vonatkozik. A szervezők arra is felhívják a résztvevők figyelmét, hogy a törvényben előírt szabályokat tartsák be a balesetveszély elkerülése érdekében.

fidesz.hu