Új szolgáltatás a Szövetség tagjainak: indul az ingyenes Fidesz mail
2007. március 19., 13:33
Mától lehetőség nyílik rá, hogy minden, a nyilvántartásban szereplő szövetségi tag hivatalos, "@fidesz.hu" végződésű e-mail címet kaphasson.

Az e-mail cím ingyenes. Aktiválásával a Fidesz tagjai egyben 50 MB tárhelyhez, titkosított adatkapcsolatú, webfelületről és pop3 révén egyaránt elérhető szerverkapcsolathoz, valamint vírus- és spamszűréshez juthatnak.

A regisztráció elindításához a tag tagsági azonosítójának és születési dátumának megadása szükséges, illetve ha ezt nem ismeri, a regisztációs lapon biztosított kapcsolatfelvételi lehetőséget használva - azonosítás után - megkapja azt. (Figyelem! Az e-mail szolgáltatással kapcsolatos regisztráció önálló eljárás, és teljesen független a fidesz.hu honlap regisztrációs rendszerétől)

Fontos információ, hogy a teljes e-mail cím az igénylő tag nevéből automatikusan jön majd létre (például: kovacsjanos@fidesz.hu), ezen csak névegyezés esetében, korlátozott mértékben van mód változtatni.

Bejelentkezés ezen a linken, illetve a fidesz.hu-n folyamatosan jelen lévő banneren keresztül lehetséges.

fidesz.hu