Új formaruhát kapnak a BKV dolgozók
2007. május 31., 15:45
A társaság arculatát Makány Márta, a neves divattervező alakította át, a Társaság munkatársainak véleményét figyelembe véve. Az új kollekciót nem modellek, hanem BKV-s dolgozók mutatták be a nagyközönségnek csütörtökön a DBR Metró Igazgatóság Székházában.

Az elsősorban természetes anyagokból készült ruhákon a BKV arculatához illeszkedő kék-zöld színek továbbra is hangsúlyosak maradtak, csak lágyabb, világoskék, világoszöld árnyalatokkal egészültek ki. A modern vonalvezetés, a visszafogott elegancia jellemzi az új BKV-trendet, melynek célja, hogy dolgozóink végre olyan ruhában végezhessék munkájukat, amelyeket szeretnek is viselni és nem csak azért hordják, mert ez a formaöltözet - olvasható a BKV közleményében.

Az új ruhadarabok gyártására közbeszerzési eljárást írt ki a Társaság, erre jelenleg is várják a jelentkezőket. Az előminősítéses eljárásra június 25-éig lehet pályázni. Ennek eredményhirdetése várhatóan idén augusztusban lesz, ezután kezdődhet meg a gyártás. Az új formaruhát várhatóan az év végén, legkésőbb a jövő év elején ölthetik magukra a BKV munkatársai.

hírtv.hu - fidesz.hu