"Seperjük ki a szoclib városvezetést!"
2007. augusztus 28., 13:17
Ígérete ellnére a VI. kerületi városvezetés támogathatja a Nagymező utcai mélygarázs építését, ezért Illés Zoltán szakpolitikus és Ozsváth Kálmán a Budapesti Zöld Tagozat vezetője kisöprik a Nagymező utcát, jelezve, nem értenek egyet Terézváros vezetőinek döntésével.

Ígéretével szemben a VI. kerületi városvezetés támogathatja a Nagymező utcai mélygarázs építését. Ezzel a döntésükkel ismételten az épített környezet rombolása és a nagytőkések mellé álltak. Ezért Dr. Illés Zoltán szakpolitikus és Ozsváth Kálmán a Budapesti Zöld Tagozat vezetője kisöprik a Nagymező utcát, jelezve, nem értenek egyet Terézváros vezetőinek döntésével.

A demonstrációval egybekötött sajtótájékoztató augusztus 31-én pénteken 12 órakor kezdődik a VI. kerületi Nagymező utcában.

Találkozó az Andrássy út - Nagymező utca sarkánál az építkezésnél. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, továbbá kérik, hozzanak magukkal seprűt és lapátot!

fidesz.hu