Őszödi beszéd évfordulója: felszólal-e Gyurcsány?
2007. szeptember 17., 09:42
Nem szólal fel a parlament mai ülésén, az őszödi hazugságbeszéd kiszivárogtatásának egyéves évfordulóján Gyurcsány Ferenc - értesült a Népszabadság. A Magyar Rádió ellenben arról ad hírt, hogy a kormányfő ma felszólal napirend előtt.

A Népszabadság a miniszterelnök közvetlen környezetéből úgy értesült: a kormányfő lezártnak tartja ezt az ügyet, jobbnak látja, ha a kormányzással foglalkozik. A Magyar Rádió ugyannkor arról ad hírt, hogy a kormányfő ma felszólal ugyan napirend előtt a parlamentben, de úgy tudni, ezt az ügyet nem érinti, hacsak Orbán Viktor nem "hívja őt táncba".

Egy héttel ezelőtt Gyurcsány Ferenc az őszi ülésszak megnyitóján, egy órán át 48 pontban ismertette legújabb cselekvési programját.

A Népszabadság információi szerint a miniszterelnök szombaton, a Millenáris Parkban tartott nagygyűlésen pártja helyi vezetőinek már arról is beszélt, a jövőben újra meg kell szólítani a Fidesz által érzelmileg elrabolt embereket.

hirtv.hu, mr1-kossuth.hu - fidesz.hu