ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu hanganyagai 2007. szeptember 28-tól MP3 formátumban érhetőek el.A jelenlegi anyagokhoz ide kattintva térhet vissza.

Változás jövőre: a Fidesz visszaadja a belügyesek elvett tizenharmadik havi illetményét

Gyurcsány kátyú-blöffje
"Gyurcsány Ferenc szava nem ér egy lyukas kátyút sem" - mondta Kupper András, a Fővárosi Fidesz - frakcióvezetője Manninger Jenővel, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján.
 
 
Deutsch Tamás a Btk. szigorításáról
Vitán felül áll, hogy több ponton indokolt a Btk. módosítása. Vitán felül áll, hogy a Btk. újrakodifikálásának feladatát is az előbb vagy utóbb az országgyűlésnek el kell végeznie, de ma a bűnügyi statisztikák tükrében, a büntetőjog működésének áttekintése után az a szakmai álláspont alakult ki, hogy ez az a terület, ahol a legindokoltabb a módosítás - jelentette ki Deutsch Tamás.
 
 
Font Sándor: A kormány tönkretette a hazai kis- és középbirtokos réteget
A kormány agrárpolitikájával tönkretette a hazai kis- és középbirtokos réteget - mondta Font Sándor fideszes országgyűlési képviselő hétfőn Budapesten. Font Sándor sajtótájékoztatóján kiemelte: az Európai Unió statisztikai hivatalának decemberben közzétett jelentése szerint az elmúlt másfél-két év alatt a litván gazdák jövedelme nőtt a leginkább, és a legnagyobb mértékben a magyar gazdák jövedelme csökkent.
 
 
Juhász a privatizációs miniszter szerepkörében tetszeleg
Juhász Ferencet honvédelmi miniszternek, nem pedig privatizációs miniszternek vették be a kormányba. A Fidesz arra figyelmezteti a honvédelmi minisztert, hogy ne értékesítsenek áron alul honvédségi objektumokat - jelentette ki Simicskó István, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Magyar Bálintnak a diákigazolvány-gyártás sem megy
"A diákigazolvány új koncepciója hibás" - mutatott rá Pokorni Zoltán csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján. Ezért a Fidesz arra kéri Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy kezdeményezzen független szakértők által elvégzendő felülvizsgálatot a diákigazolvány-rendszer koncepcióját illetően. E vizsgálatba be kell vonni Péterfalvi Attila adatvédelmi biztost is.
 
 
Új év, újabb gázáremelés
A Medgyessy-Gyurcsány-kormány a többszörös gázáremeléssel megdrágítja a gazdaság működését, versenyképtelenné teszi a hazai vállalatokat, munkahelyek tízezreit veszélyezteti.
 
 
Németh Zsolt a december 5-i kampányról
Immár nyilvánvaló, hogy az MSZP határontúliak ellen folytatott kampánya hazugságra épült, ugyanis kiderült: olyan egyezményről tárgyaltakmár december 5-e előtt, mely szerint az áttelepülők nyugdíját nem Magyarország, hanem Románia fizette volna.
 
 
Orbán Viktor az EU költségvetésről
Orbán Viktor és Martonyi János vasárnapi sajtótájékoztatója az Európai Unió 2007-2013 közti költségvetéséről.
 
 
A parlament előtt a munkahelygarancia-törvény javaslata
A munkahelyek védelme és a vállalkozások körbetartozásainak megszüntetése érdekében a Fidesz benyújtotta a parlamenthez a munkahelygarancia-törvény javaslatát. Bízunk benne, hogy a törvényjavaslatot a parlament legkésőbb februárban el tudja fogadni - jelentette be Rogán Antal pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Még a héten a parlament elé kerül a munkahelygarancia-törvény
Jóllehet a kormány kijelentette, hogy már két hete folytat tárgyalásokat annak érdekében, hogy a kis- és középvállalkozásokat sújtó körbetartozásokra megoldást találjon, a kabinet intézkedései mégis azt mutatják, hogy a körbetartozások mértéke csak nőni fog. A vállalkozások és a munkavállalók érdekében a Fidesz frakciója még a héten benyújtja a munkahelygarancia-törvény javaslatát a parlamenthez - mondta Deutsch Tamás csütörtöki sajtótájékoztatóján.
 
 
Elégtelen az új brit uniós költségvetési javaslat
Elégtelen és szűkös a brit kormány új, szerdán előterjesztett javaslata az Európai Unió 2007 és 2013 közötti költségvetésére - jelentette ki Pokorni Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke sajtótájékoztatón. Azok a célkitűzések, amelyeket a jelenlegi magyar miniszterelnök fogalmazott meg az uniós költségvetés kapcsán, visszalépések, hiszen mind teljesültek. Ez tehát nem célkitűzés, hanem behódolás egy elfogadhatatlan, tűrhetetlen diktátumnak - fogalmazott.
 
 
Gyurcsány Ferenc lebukott
Gyurcsány Ferenc lebukott, a miniszterelnök ugyanis még a Blikk mai számban adott interjújában is tagadta, hogy az Apró-villában tartott vacsorán szóba került volna a repülőtér privatizációja - kezdte sajtótájékoztatóját Rogán Antal.
 
 
Ez már szégyen...
A Fitch Ratings Magyarországot érintő tegnapi leminősítése már szégyen hazánkra nézve. Magyarország adósbesorolási minősítése szerint most Tunéziával került egy kategóriába, és minden újonnan csatlakozott ország megelőzött minket - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Varga Mihály.
 
 
400 pártkatonát készül hadba állítani Gyurcsány Ferenc
A miniszterelnök az Országgyűlés döntését figyelmen kívül hagyva olyan apparátust kíván létrehozni, melynek munkáját jelenleg is működő hálózatok már elvégzik. Áder János arra kérte Gyurcsány Ferencet, tartsa be a törvényt, és ne hagyja figyelmen kívül a parlamenti szavazás végeredményét.
 
 
Vacsora közben adta el Gyurcsány a repülőteret?
Gyurcsány Ferenc és Tony Blair tárgyalásaival egy időben a londoni sugárzású Bloomberg televízió arról számolt be, hogy a miniszterelnökök között szóba került a Ferihegyi repülőtér privatizációja és a londoni befektetők részvétele a magánosításban. Megengedhetetlen, hogy két baloldali miniszterelnök egy vacsora keretében tárgyaljon vagy döntsön a Ferihegyi repülőtér sorsáról - mondta Rogán Antal vasárnapi sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető-helyettes bejelentette: a Fidesz az Állami Számvevőszéktől kéri a privatizáció jogszerűségének kivizsgálását.
 
 
Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója
 
 
57 milliárdos elvonás az önkormányzatoktól
A költségvetési törvény módosító indítványairól szóló keddi parlamenti szavazás eredményképp 57 milliárd forintot vett el a kormány az önkormányzatoktól. A költségvetés még nincs véglegesen elfogadva, ezért azzal a kéréssel fordulunk Gyurcsány Ferenchez, hogy ne hagyja cserben Magyarország falvait és városait - mondta Szita Károly szerdai sajtótájékoztatóján.
 
 
Minden magyar család 5500 forintos luxusprofitot fizet
Orbán Viktor közel egy hete fogalmazta meg javaslatát, mely az energia árakban meglévő luxusprofit letörésére irányult - emlékezetett Rogán Antal sajtótájékoztatóján, kiemelve: az indítvány 10 százalékos csökkentést jelentene az energiaárban.
 
 
Szigorú uniós fellépés várható
 
Előző   1 2 3 4 5 6 7 8  Következő
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések