ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu hanganyagai 2007. szeptember 28-tól MP3 formátumban érhetőek el.A jelenlegi anyagokhoz ide kattintva térhet vissza.

Új év, újabb gázáremelés

"Béremelés" és "csökkenő árak": a valóságban másként néz ki
Amit a kormány az áfacsökkentés és a közszféra béremelése kapcsán az egyik kezével ad, azt a másikkal elveszi - mondta Áder János, Fidesz-frakcióvezető pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Igazságosság: saját törvényét sem tartja be Kóka János
A magyar kormány egyik minisztere lendületesen lépett le a törvényesség ösvényéről - állította hétfői sajtótájékoztatóján Márton Attila, rámutatva: ez a tárcavezető nem más, mint Kóka János, aki éppen az általa tavasszal szigorított törvényt felejtette el betartani.
 
 
Ellopták a mentés aranyóráját
Gógl Árpád volt egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy az egészségügyi kiadásokat érintő nyolcmilliárdos zárolás súlyos helyzetbe hozza a most száz éves magyar mentőszolgálatot is. Ilyen körülmények között cinikus, hogy a kormány biztonságról beszél - jelentette ki a képviselő.
 
 
Hol a pénz?
Az Európai Unió elmúlt napi állásfoglalásaiból kiderült, hogy az a pénz, amiről a kormányfő azt állította, autópályákra költötték sem a költségvetési hiányban, sem pedig az államadósságban nem szerepel; Gyurcsány Ferencnek ezért ki kell állnia az emberek elé, és el kell ismernie, mire költötték azt a 4400 milliárd forintot, amivel az államadósság az elmúlt három és fél esztendőben növekedett - mondta Rogán Antal szerdán sajtótájékoztatón.
 
 
Fittelina-ügyben kiderítheti a valóságot a vizsgálóbizottság
Szijjártó Péter, a parlamenti Apró-Gyurcsány vizsgálóbizottság következő, szerdai ülésén kezdeményezni fogja: a testület hatalmazza fel őt arra, hogy iratokat kérhessen be a földhivataltól, a cégbíróságtól, az önkormányzattól és az Altus Rt.-től. A testület elnöke keddi sajtótájékoztatóján közölte: az iratok alapján a bizottság bizonyos kérdésekre már választ kaphatna. Ezek közé sorolta, hogy a miniszterelnök feleségével közösen létrehozott Fittelina Kft. folytatott-e üzletszerűen ingatlanhasznosítási tevékenységet, illetve volt-e valós bérlője Dobrev Klára lakására a kft.-nek 1995 és 2002 között.
 
 
Nem Varga Mihály ördögi természete a gond
100 millió eurós büntetést készül behajtani az unió Magyarországon, miközben 16 jogsértési eljárás folyik ellenünk - hangoztatta Surján László, aki Varga Mihály védelmére kelve kijelentette: nem a volt pénzügyminiszter ördögi természete az ország gazdasági helyzetének okozója, hanem a valóság.
 
 
Törvényjavaslat a Köztársaság Emléknapjáról - Horváth János beszéde a parlamentben
 
Nagy a jólét - 15 milliárdos elvonás a szociális területről
A Gyurcsány-kormány intézkedéseinek következményeképp 15 milliárd forintot vonnak el a szociális tárcától - hívta fel a figyelmet Harrach Péter. A szakpolitikus rámutatott arra is, hogy a szociális törvény módosítása éppen a rászorulókat fogja nehéz helyzetbe hozni.
 
 
Érzéketlen és alkalmatlan a kormány
Az egészségügyben kialakult helyzetről és a kormány által előírt maradványképzések hatásairól tartott sajtótájékoztatót Frajna Imre országgyűlési képviselője csütörtök délelőtt. Kifejtette: ha a kormány nem hajlandó változtatni politikáján, akkor kizárólag érzéketlenségéről és alkalmatlanságáról tesz tanúbizonyságot.
 
 
Kormányozz, ne háborúzz!
Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására a Fidesz nevében Áder János reagált. A frakcióvezető rámutatott: Gyurcsány Ferencnek nem harcolnia, kormányoznia kellene.
 
 
A Fidesz a géneket sem manipulálná
Illés Zoltán és Lengyel Zoltán országgyűlési képviselők csütörtöki sajtótájékoztatójukon a Fidesz nevében felszólították a kormányt, hogy vonja vissza azt a törvénymódosító javaslatot, mely lehetővé tenné Magyarországon a génmanipulált növények szabadföldi termesztését.
 
 
Deutsch Tamás a kormány SMS-kampányáról
 
Száz nap alatt 500 milliót herdált el a kormány
Az idei nyár az adófizetők pénzéből folyó kormányzati kampány jegyében telt. Száz nap alatt a kormány 500 millió forintnyi közpénzt dobott ki hirdetésekre - hangzott el Dobó László és Répássy Róbert keddi sajtótájékoztatóján.
 
 
Zwack-bizottság: több tíz milliárd sorsára nem derült fény
Augusztus közepén lejárt a Zwack-bizottság mandátuma, mely a Zwack Unicum Rt.-nél folytatott adóvizsgálat szabályosságával foglalkozott. Font Sándor a testület elnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a vizsgálat során több kérdésre nem derült fény, ráadásul a kormánypárti tagok a bizottság munkáját összefoglaló elnöki jelentéstervezetet sem fogadták el.
 
 
Mire készül 2006-ban a kormány?
Augusztus végéig be kell nyújtania a Pénzügyminisztériumnak a 2006-os költségvetést, amit az MTI híradása szerint a kormány szerdán tárgyal. Ezt követően Gyurcsány Ferenc tart róla sajtótájékoztatót. Áder János már hétfői sajtótájékoztatóján tíz kérdést tett fel ennek kapcsán a miniszterelnöknek. Többek közt arra is szeretne választ kapni a Fidesz, hogy milyen adóemelésre készül a kormány 2006-ban.
 
 
Malév-privatizáció: összevesztek a koncon?
ÁPV Rt. mai döntése annak köszönhető, hogy a magyar kormánykörökből többen is tartották a markukat a nemzeti légitársaságért, és úgy tűnik, a háttérben összevesztek a koncon. A Fidesz a Malév-privatizáció körülményeit botrányosnak tartja, ezért kezdeményezi, hogy az Országgyűlés költségvetési bizottságának ellenőrző albizottsága megismerhesse ÁPV Rt-nél az eljárás során keletkezett dokumentumokat - jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Túlélésre játszik a kormány - Tállai András sajtótájékoztatója
Túlélésre játszik a kormány - Tállai András sajtótájékoztatója
 
 
Drámai helyzet Székelyföldön: tudnak-e róla Gyurcsányék?
A Fidesz arra kéri a magyar kormányt, hogy a civil segélyszervezetek képességeit igénybe véve nyújtson hatékony támogatást az árvíz sújtotta székelyföldi településeknek - mondta Németh Zsolt szerdán sajtótájékoztatón.
 
 
A magyar vasút többet érdemel
A Fidesz parlamenti frakciója szeptemberben egy ideiglenes bizottság összehívását javasolja a Magyar Államvasutak és magyar vasút jövője érdekében. A magyar vasútnak többre van szüksége nagyképű miniszteri kijelentéseknél és tartalmilag üres kormányhatározatoknál - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Fónagy János.
 
 
Malév-privatizció: a szocialisták szárnyakat adnak vágyaiknak?
A Fidesz a parlament nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi, melyen a Nemzetbiztonsági Hivatalnak a Malév-privatizáció kapcsán készített kockázatelemzését kívánná megismerni. Fény derülne arra is, hogyan fordulhat elő, hogy az ÁPV Rt. egy ilyen szánalmas, az állam számára kifejezetten hátrányos eljárásban egy eléggé kínos ajánlatról komolyan tárgyaljon, vagy egyáltalán szóba álljon egy jogerősen elítélt személlyel, akit a sajtóhírek szerint egy miniszter, Veres János támogat - hangzott el Wintermantel Zsolt és Demeter Ervin hétfői sajtótájékoztatóján.
 
 
Előző   1 2 3 4 5 6 7 8  Következő
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések