ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu hanganyagai 2007. szeptember 28-tól MP3 formátumban érhetőek el.A jelenlegi anyagokhoz ide kattintva térhet vissza.

Cenzúrázzák a munkanélküliségi adatokat

Kormányzati kampány az adófizetők pénzén
nyár folyamán a kormány semmilyen érdemleges lépést nem tett a gazdaság gondjainak orvoslására. Ehelyett folytatódott a dumakormányzás és a mértéktelen pénzszórás kampánycélokra. Erről Rogán Antal beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján.
 
 
Kampány helyett tudatos gazdaságpolitikát vár a Fidesz
A Fidesz azért nem írta alá a gazdaságpolitikai nyilatkozatot, mert "a kampányízű nyilatkozatok nem pótolják az aktív és tudatos gazdaságpolitikai lépéseket - mondta Varga Mihály csütörtökön sajtótájékoztatón.
 
 
A privatizáció a Malév megszűnését jelentheti
A napokban olyan információk jutottak a Fidesz birtokába, amelyek alapján újabb aggályok merülhetnek fel a Malév privatizációjával kapcsolatban. Ezért a Fidesz ismét felszólítja a kormányzatot, hogy azonnal állítsa le a Malév folyamatban lévő privatizációját - hangzott el Wintermantel Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján.
 
 
A Fidesz szapulásától nem fejlődik a magyar gazdaság
Sokkal előrébb tartana az ország, ha a kormány a Fidesz folyamatos szapulása helyett a magyar gazdaság valós problémáival foglalkozna. Így talán 2010-ben bevezethetnénk az eurót, kevesebb lenne a munkanélküli, és kisebb lenne az államadósság is - hangzott el Varga Mihály keddi sajtótájékoztatóján, ahol a gazdasági kabinet vezetője a Fidesz gazdaságélénkítő javaslatait is ismertette.
 
 
Magyar Bálint kezében a fel nem vett diákok sorsa
A Fidesz arra kéri a kormányfőt, intézkedjék annak érdekében, hogy Magyar Bálint orvosolja a felvételi eljárásban hátrányt szenvedett diákok gondjait. Így a be nem töltött keretszámok terhére rendezhető azoknak a fiataloknak a továbbtanulása, akik a kormány mulasztása, az igazságtalan, esélyegyenlőtlenséget okozó pontszámítás miatt idén nem nyertek felvételt - hangzott el Sió László csütörtöki sajtótájékoztatóján.
 
 
Diszkriminatív az ekho jelenlegi koncepciója
A Fidesz a jelenlegi formában nem tudja támogatni az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) bevezetéséről szóló törvényjavaslatot, sőt a frakció Alkotmánybírósághoz is fordul, ha a szabályozás a jelenlegi elvek alapján kerül bevezetésre. Bernáth Ildikó és Kontur Pál hétfői sajtótájékoztatójukon elmondták, az ekho bevezetéséről szóló tervezet diszkriminatív és nem oldja meg a színlelt szerződéssel foglalkoztatottak problémáit.
 
 
Volna kormányzati tennivaló a gabona körül
A rossz időjárási körülmények miatt betakarított gabona fele nem alkalmas étkezési célokra, azaz nem lehet intervenciós tárolásra, értékesítésre felajánlani. Joggal zavarja tehát a gazdákat a szocialisták mindennapi sikerjelentése - mutatott rá Lengyel Zoltán hétfői sajtótájékoztatóján. Ugyanakkor arra kérte a kormányt, hogy tisztességgel készüljön fel a kukorica betakarítására.
 
 
Kirobbanó kormánysiker? - Pokorni Zoltán sajtótájékoztatója
Kirobbanó kormánysiker? - Pokorni Zoltán sajtótájékoztatója
 
 
Kirobbanó siker: állami forrásokhoz jutottak Gyurcsány cégei
Szijjártó Péter és Balsai István hétfői sajtótájékoztatójukon mutatták be a minisztériumoktól kapott dokumentumokat, melyekből kiderül, hogyan jutottak állami forrásokhoz a miniszterelnök cégei.
 
 
Tudják, merik, zsebre teszik: erősödő gyanú a Zwack-ügyben
Levélben a Zwack-ügyet vizsgáló Parlamenti bizottsághoz és az Ügyészi Nyomozó Hivatalhoz fordultak a 16. vámhivatal magukat megnevezni nem kívánó munkatársai amiatt, hogy egy vámtarifaszám-átsorolás útján az akkori SZDSZ-es képviselő Zwack Péter cége többmilliárd forintos haszonra tett szert - az adófizetők kárára. A levelet Font Sándor, a bizottság fideszes elnöke péntek délután vette kézhez, és ma juttatta el a tagokhoz, és mutatta be a sajtó munkatársainak.
 
 
A kormány tétlenül nézi az üzemanyagárak emelkedését
Bizonyára a kirobbanó gazdasági sikernek köszönhető, hogy a környező országhoz képest Magyarországon a legmagasabb az üzemanyag ára. Felháborító, hogy a kormány nem tesz semmit az üzemanyagárak mérséklése érdekében - jelentette ki Lázár Mózes vasárnapi sajtótájékoztatóján.
 
 
Magyar Bálint miatt tandíjat fizethetnek azok, akik ingyen tanulhatnának
 
Visszatartja a vállalkozások EU-pénzét a Gyurcsány-kormány
Magyarországon ma átlagosan 8 hónapig tart a pályázatok elbírálása: a döntésig 134 nap, a szerződés megkötéséig további 109 nap. Ez átlagosan 243 nap, 8 hónap - s még ennél az átlagnál is lassabban dönt az FVM és a GKM. Egy kormányhatározat értelmében a pályázóknak 3-4 hónap alatt a szerződés birtokában kellene lenniük - mutatott rá Pelczné Gáll Ildikó és Nógrádi Zoltán mai sajtótájékoztatóján.
 
 
Kontár Gyurcsány-kormány
Olyan problémákat mutat be a Fidesz parlamenti frakciója a napokban, hetekben, amelyek nem jöttek volna létre, ha a Gyurcsány-kormány nem kontárkormányként viselkedik - mondta Áder János keddi sajtótájékoztatóján. Ez egyik ilyen kontár lépés a jogellenesen visszatartott áfa volt, amely miatt aztán 8 milliárd forintnyi büntetőkamatot kellett fizetni - ez épp annyi, mint a kórházak lejárt tartozása. A frakcióvezető rámutatott: a veszteséges kórházak átvilágítását végző Perfekt Rt. viszont ebben a helyzetben is jól jár.
 
 
A Gyurcsány-kormány egyházak nélküli társadalomban gondolkodik
A Gyurcsány-kormány egyházak nélküli társadalomban gondolkodik
 
 
A Fidesz érdekelt a munkatalálkozó létrejöttében - Rogán Antal rendkívüli sajtótájékoztatója
A Fidesz érdekelt a munkatalálkozó létrejöttében - Rogán Antal rendkívüli sajtótájékoztatója
 
 
Orbán Viktor bizottsági meghallgatása (részlet)
Orbán Viktor bizottsági meghallgatása (részlet)
 
 
Nógrádi Zoltán és Pálfi István sajtótájékoztatója
A kormány a 24. órában: nyerünk vagy veszítünk a következő uniós költségvetésen
 
 
Dupla családi pótlék: szimpla átverés
 
Ahová Gyurcsány lép, ott pénz nem marad
Kibújt a szög a zsákból, akinek a számára eddig nem volt világos, tegnap megérthette, hogy az egy hónapja sorozatban bejelentett kormányzati lépések adóemelést, áremelést, és megszorításokat jelentenek az emberek többsége számára. Azt is mondhatnánk, ahová Gyurcsány Ferenc lép, ott pénz nem marad - mondta Rogán Antal rendkívüli sajtótájékoztatón csütörtökön.
 
 
Előző   1 2 3 4 5 6 7 8  Következő
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések