ajánlott oldalak
Magyarország nemcsak az európai átlagnál teljesít jobban, de visszakapaszkodott régiónk élbolyába is.
Orbán Viktor sajtónyilatkozata a TAKATÁ-val kötött stratégiai megállapodás aláírása után, 2013. november 15.
 
A fidesz.hu hanganyagai 2007. szeptember 28-tól MP3 formátumban érhetőek el.A jelenlegi anyagokhoz ide kattintva térhet vissza.

Lendületesen csökken a sportolni vágyók esélye

Végeladás nincs maradás?
Minden idők egyik legdrágább hálózatát, a közhálót éveken át fejlesztette a kormány. Ezt a hálózatot a kormány most a piaci szereplőknek áron alul kínálja eladásra, és tervei szerint több mint 10 milliárd Ft-ért évekig vissza is bérelné azt - hangzott el Pokorni Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján.
 
 
Gyurcsány Ferenc cserbenhagyta a nyugdíjasokat
A Fidesz tegnap azt gondolta: tudott elegendő érvet mondani Gyurcsány Ferencnek, hogy az utolsó napon az Országgyűlés tárgyalja meg a 14. havi nyugdíjra vonatkozó javaslatot. Nem ez történt, Gyurcsány Ferenc cserbenhagyta a nyugdíjasokat, több mint 3 millió idős honfitársunkat - szögezte le kedden Áder János Semjén Zsolttal tartott közös sajtótájékoztatóján.
 
 
Áder János a 14. havi nyugdíjról
Orbán Viktor január 20-i, a 14. havi nyugdíj bevezetésére vonatkozó javaslatát Gyurcsány Ferenc blöffnek és mulatságosnak minősítette, míg a legnagyobb nyugdíjas érdekképviseleti szervezet elnöke Jankovits György az elmúlt napokban a nyugdíjasok nevében lemondott a 14. havi nyugdíjról. Mind a két kijelentés meglehetősen nagy felháborodást váltott ki a nyugdíjasok körében - mutatott rá Áder János vasárnapi sajtótájékoztatóján.
 
 
Pokorni: Eltitkolt gázáremelés
Nem vettük még észre, mert a kormány eltitkolta előlünk, hogy a Gazdasági Minisztérium egy rendeletben megemelte a gáz árát. Annak ellenére emelte meg, hogy számos esetben ígéretet tett arra: ez nem fog megtörténni - emlékeztetett Pokorni Zoltán pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Rosszabbul élnek a cigányok
Farkas Flórián csütörtöki sajtótájékoztatóján arra kérte a kormányt, ne folytassa tovább cigányellenes programját, intézkedéseivel ne büntesse a romákat. Mint fogalmazott, a kormány új családtámogatási rendszere, a Fészekrakó program is nehezíti a cigányság élethelyzetét. Hozzátette azt is, hogy a romák rosszabbul élnek mint négy éve, olyan helyzetben vannak mint a rendszerváltáskor.
 
 
Paritásos bizottság vizsgálná a Nomentana ügyet
Szocialista vezetésű paritásos bizottság felállítását javasolta szerdai rendkívüli sajtótájékoztatóján Répássy Róbert és Szijjártó Péter. A politikusok lehetőséget kívánnak biztosítani Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek arra, hogy tisztázza a fantomcég-ügyben betöltött szerepét.
 
 
Áder János az elmúlt négy esztendőről
A Medgyessy-Gyurcsány-kormány nem csak a növekvő munkanélküliség, hanem az áremelkedések kormánya is - szögezte le keddi sajtótájékoztatóján Áder János, rámutatva: a gyermekeket nevelő családok, az otthonteremtésre vállalkozó fiatalok, az idős, beteg emberek és a vállalkozók rosszabbul élnek most, mint négy esztendővel ezelőtt.
 
 
Varga Mihály sajtótájékoztatója (2006. február 6.)
Elkészült a Fidesz törvényjavaslata az otthonteremtéssel kapcsolatos szolgáltatások áfájának mérsékelésére, amelyre az EU legutóbbi döntése ad lehetőséget. A törvényjavaslatot ma nyújtják be a parlamentnek, mondta Varga Mihály, a párt parlamenti frakciójának helyettese hétfői sajtótájékoztatóján.
 
 
Deutsch-Für Tamás kérdései az MSZP-hez
Hiller István hétfőn a Parlamentben mindannyiunkat tájékoztatott a szocialisták párthatározatról, mely szerint az MSZP úgy döntött: jobban élünk, mint négy éve - idézte fel a hét eleji eseményeket Deutsch-Für Tamás, kiemelve: az emberek döntő többsége nagy jólétet azonban mégsem érzi.
 
 
Cenzúrázzák a munkanélküliségi adatokat
Hogyan fordulhat elő egy demokráciában, hogy a kormány adminisztratív eszközökkel akarja meggátolni a közérdekű munkanélküliségi adatok nyilvánosságra hozatalát? - tette fel a kérdést csütörtöki sajtótájékoztatóján Révész Máriusz.
 
 
A fiatalok a jövő erőforrásai
A Fidesz igent mond a pályakezdő munkanélküliség csökkentésére, az otthonteremtési rendszer visszaállítására, a fiatalok megbecsülésére és az Új Nemzedék kártyára - mondta el Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Harrach Péter a munkanélküliségről
A legfrissebb munkanélküliségi adat - 7,3 százalékos - késztette a Fideszt újabb megszólalásra - hangsúlyozta csütörtöki sajtótájékoztatóján Harrach Péter arra emlékeztetve, hogy a szocialisták 2002-ben 400 ezer új munkahelyet ígértek. Kitért arra is, hogy a polgári kormányzás idején a munkanélküliség 9,1 százalékról 5,7 százalékra csökkent.
 
 
Zavarosban halásztak. Igen. Gyurcsány megcsinálta
A Porta Nomentana az ókori Róma egyik kapujának neve. Gyurcsány Ferenc nem létező Nomentana Kft.-je pedig úgy tűnik, hogy a törvénytelen kiskapuk kihasználásának mintapéldája. A miniszterelnök sajtóban napvilágot látott, zavaros cégügyeivel kapcsoltban a Fidesz kérdésekkel fordul a legfőbb ügyészhez hétfőn a parlamentben - jelentette be Szijjártó Péter szerdai sajtótájékoztatóján.
 
 
Rossz irányba tartunk, változtatni kell
Úgy gondoljuk, hogy közös problémáink megoldásában csak az igenek segíthetnek: ezért mi igent mondunk a munkahelyteremtésre, igent mondunk a járulékcsökkentésre, és igent mondunk a 14. havi nyugdíj bevezetésére - mondta Deutsch Tamás keddi sajtótájékoztatón.
 
 
Gógl Árpád az egészségügy szerkezeti változásairól
"Változtatni kell, és erre a változásra azért van szükség, mert az ellátás jelenleg bizonytalan" - mondta Gógl Árpád, a Fidesz szakpolitikusa hétfőn Budapesten újságíróknak.
 
 
A Fidesz egyzetetése a Civil szervezetekkel
17 civil szervezettel, köztük a Nagycsaládok Országos Egyesületével tartott megbeszélést a Fidesz szociális kabinete a péntek délelőtt folyamán. Az eredményekről - melynek lényege: a családok ma rosszabbul élnek, mint korábban - Mátrai Márta és Szabó Erika tájékoztatta a sajtó képviselőit.
 
 
Gyanús összefonódások a szavazólapok nyomtatásánál
Gyurcsány Ferenc szerint 2006-ban, egy demokratikus országban helyes-e, hogy egy olyan cég nyomtassa a 2006. évi országgyűlési választások szavazólapjait, ami annak az embernek az érdekeltségi körébe tartozik, aki korábban üzleti partnere volt? - tette fel a kérdést Szijjártó Péter szerdai sajtótájékoztatóján.
 
 
Varga Mihály a járulékcsökkentésről
Varga Mihály a járulékcsökkentésről.
 
 
Elszámolás: rosszulléti rendszerváltás
A szocialisták négy évvel ezelőtt jóléti rendszerváltás végrehajtását ígérték, ehhez képest nem túl biztató az eredmény. A jóléti rendszerváltáshoz meglehetősen lendületes áremeléseken át vezet az út - mutatott rá Áder János hétfői sajtótájékoztatóján.
 
 
Gyurcsány vagyonnyilatkozata nem felel meg a valóságnak
A Fidesz arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy segítse az ellene indított vagyonnyilatkozati eljárás menetét, a kancelláriaminisztert pedig arra kéri, hogy minél előbb továbbítsa az ügyet a mentelmi bizottsághoz - jelentette ki Szijjártó Péter, a párt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.
 
 
Előző   1 2 3 4 5 6 7  Következő
 
médianaptár
-több
Jelenleg nincs információ
dosszié
Fundamentumok MSZP-SZDSZ Korrupédia Rendőri Brutalitás EU-Elnökség
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
szervezet kereső
Keresse meg irányítószám alapján az Önhöz legközelebb működő választókerületi irodát!
Keres
új hozzászólók
 
 
HírekÁrvízi védekezésEU elnökségÖnkormányzatZöldEurópai UnióMondatokDossziéHírlevelek
Önkormányzati választások 2010 InterjúkInterjúPublicisztikaFórum
FrakcióVálasztott testületekTagozatokDokumentumokÖnkormányzati választások 2010Kapcsolat
KözleményekSajtótájékoztatók
VideókFotókHanganyagokDokumentumok
News in EnglishContact
EU-ElnökségMagyarország többre képes
Nyilvános szerződések