Állami érdek a tisztességes kaszinóüzemeltetés
2013. november 20., 18:00
Bajnai pártja azoknak a szerencsejátékosoknak a pártját fogja, akik megbízhatatlanok, adót csalnak, és akik miatt be kellett tiltani a nyerőgépes szerencsejátékot. Az új jogszabály szerint csak olyanok rendelkezhetnek koncesszióval, akik 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, feddhetetlen a tevékenységük, és minden adót befizetnek - tájékoztat szerdai közleményében a Fidesz Sajtóiroda.

Hangsúlyozzák, most tovább nő az állami kontroll a kaszinók üzemeltetésében. Az Országgyűlés döntött a kaszinókoncessziók kiadásának változtatásáról. A törvénymódosítás a szerencseipar kifehérítésének és átvilágításának a része. A társadalom és az ország alapvető érdeke, hogy rend legyen a szerencsejáték-piacon, ugyanis a tisztességesen szervezett szerencsejáték milliárdos bevételeket hoz az államnak. Bajnai pártja úgy vádaskodik, hogy közben azt elfelejti megemlíteni, Andy Vajna már Bajnai Gordon kormányától is kapott kaszinókoncessziót - zárul a közlemény.

(MTI-fidesz.hu)